Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Klanlar Hesabı Satılıktır.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Ben Artık Oyun Oynuyacak Zaman Bulamadıgımdan Ise Yarayacak Hesapları Satısa Koydum Aralarında Klanlar Hesabımda Var.
Ismı:Fearlesslordmert
Koy:31
World:W8!
Yarısından Çoğu Full Koylerın.
Klanı:Emperor (E.M.P) Oyun 3.su Klan.
Oyunda 191. Hesabım.
Fiyatı 20 Tl MOBİL ÖDEME yada Warrock Hesabı Takasından Oluşur. (En Az 55 Level Yani 2 Papatya ve itemsiz)
Bu Fiyat Ve Warrock Hesabı Takasının LEveli Veya Fiyatı Dusurulebilir. Tanıdık Olursa. Veya İçinde İtem Varsa (gold ıtem veya famas psg fılan gunu fazla) 48 E Dusebılır. (PRE VARSA +41 Levele Duser Takas.)
Takas şartları çok ağır Smile
(06-07-2012 05:44 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Takas şartları çok ağır Smile

Dahada dusurebılırım o.mden pazarlıklaBig Grin
sende önüne gelen oyunu oynamışsın ha Big Grin
(06-07-2012 05:47 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]sende önüne gelen oyunu oynamışsın ha Big Grin

Bazılarını Eskidende Oynuyordum Smile 1.5mio vardı okul yuzunden sılmıstım. Bunu sılmek ıstemedım satım dedım kar'ım olsun Smile
3TL atım Smile
(06-07-2012 05:52 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]3TL atım Smile

Hahaha cok komıksın 200.000 luklerı 20 tl satıolar haberın varmı =? Cabuk Satılsın dıe 315bını 20 tl koydum yada warrock hesabıylan edelım ıstıyorsan
(06-07-2012 05:55 PM)ƒєαяℓєѕѕℓσя∂мєят Yazılan: [ -> ]
(06-07-2012 05:52 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]3TL atım Smile

Hahaha cok komıksın 200.000 luklerı 20 tl satıolar haberın varmı =? Cabuk Satılsın dıe 315bını 20 tl koydum yada warrock hesabıylan edelım ıstıyorsan

1)Ciddiye almamalıydın
2)35 tl'lik bir browser oyun hesabıyla full itemli charımı takas edicem veya baska biri 55 levele takas edicek biraz sacma
Emegım Var Hem Alıcı Degılsen Bu Derdın Ne Belkı Warrocktan Sıkıldı Bırı Bende bundan sıkıldım takas ederız yanı sıkıntın ne burda amac tek takas deıl satısda var??
Hiç İlgilenen Yokmu ?
İlgili Olanlar Ö.M Atsınlar Girince Bakarım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler