Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Hakkında Sorun.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Ben Şimdi Oyunu Açtım Id sifremi yaztım serverdan turkey'i seçtim. 2 dk sonra açıldı.(Direk Açılırdı Normalde) ONdan Sonra ileri git dedim oda gırecektım Olmadı. Oda Kur Dedim Olmadı . Sonra Bırsey Dedi Sonunda Cash Shop Yazıodu. Ondan Sonra Cephanelige Girdim 600nx vardı oda gitmiş.
Bunun Sorunu Nedir ?
Cephaneliğe bağlanılamıyor hatası veriyor. Aynı sorun bende de var.
(06-07-2012 04:51 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Cephaneliğe bağlanılamıyor hatası veriyor. Aynı sorun bende de var.

Can Abi Ben Mert Fearlessmert Big Grin Nıye Ole Sorun Var Nxlerde Gıttı Ss.gif
ayn bendede geç geliyor ve 700nx cash gitti sonra sakladığım m14 flash fln vardı onlarda gitti ya geri gelsin.
Ticket Örneği ;

Hello Nexon Europe Team ;

I bought a ...... ( Noktalı yere Aldığınız item ) on ..... ( Aldığınız Tarih ) . I can see on purchase history , but ı can't see on outbox . Therefore I can't use my item . This problem is present in the game that many people . I would like to resolve this problem . Please take care . Thanks Nexon Europe Team .

Regards .

Burda ticket örneği var alıntıdır.
Arkadaşlar warrocka geri döndün hackler ve lagger hala varmı ?? lutfen yardımcı olun
Referans Adresler