Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kuty'un Riera'ya Cevabı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Gün boyunda destek mesajları alan Kuyt'ın Fenerbahçelilere yazdığı, "Kupaları kazanmayı 4 gözle bekliyorum" tvitine cevap veren Riera, "Yanlış yoldasın dostum. Sen ikincilik için savaşacaksın. Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'dır" dedi.

Ardından Kuty Riera'ya Öyle Bir Cevap Verdiki :
“SAVAŞMAYI SEVDİĞİM İÇİN FENER’İ TERCİH ETTİM
ÇÜNKÜ FENERBAHÇE SAVAŞANLARIN TAKIMIDIR..
SENİN GİBİ YEDEK OTURUP ŞAMPİYON OLACAĞIMA
SAVAŞARAK İKİNCİ OLURUM ADAMIM”

OWww Smile
abbooow Big Grin doğruysa fena demiş Big Grin
evet Doğru Big GrinBig Grin
Twitter Hesabına bakarsan Görürsün Big Grin
Güzel cevap vermiş ama çok geç verdi cevabı Big Grin
bi gidin ya kuyt fenerbahçe yi Tercih etmesi belli diğer klüplerde forma şansı bulamıcak feneri terch etti siz hala vıdı vıdı
(06-07-2012 05:59 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]bi gidin ya kuyt fenerbahçe yi Tercih etmesi belli diğer klüplerde forma şansı bulamıcak feneri terch etti siz hala vıdı vıdı

Big Grin liverpoolda bu sene toplam 50 maçta forma giydi bu adam Wink
(06-07-2012 04:26 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Gün boyunda destek mesajları alan Kuyt'ın Fenerbahçelilere yazdığı, "Kupaları kazanmayı 4 gözle bekliyorum" tvitine cevap veren Riera, "Yanlış yoldasın dostum. Sen ikincilik için savaşacaksın. Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'dır" dedi.

Ardından Kuty Riera'ya Öyle Bir Cevap Verdiki :
“SAVAŞMAYI SEVDİĞİM İÇİN FENER’İ TERCİH ETTİM
ÇÜNKÜ FENERBAHÇE SAVAŞANLARIN TAKIMIDIR..
SENİN GİBİ YEDEK OTURUP ŞAMPİYON OLACAĞIMA
SAVAŞARAK İKİNCİ OLURUM ADAMIM”

OWww Smile

he bu ara atma kafadan baktım twitter'e Böyle Bir Cevap Yazmamıs yaln dolan iş yapmayı bırakıver he bu ara kuty değil kuyt
Bu Kuyt hala emekli olmadı mı?
beyler konunun başlığına bakarsanız zaten cevabı KUYT vermemış KUTY vermiş Big Grin kimse artık o Big Grin kuyt'ın çakmasımı? Big Grin
(06-07-2012 05:59 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]bi gidin ya kuyt fenerbahçe yi Tercih etmesi belli diğer klüplerde forma şansı bulamıcak feneri terch etti siz hala vıdı vıdı

Salak herif.

[Resim: 2569859537_a4968eec6b.jpg]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler