Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesap satışı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Kısa ve öz:

Forumda hesap satışı yasak değilmiydi ? (fearlessmert)

Yok değişmişse bende darkorbitten satıcamda Big Grin
Forumda hesap ve kod satışı,takası YASAKTIR ! konuların üstünde görmüyormusun? Smile
(06-06-2012 08:16 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Kısa ve öz:

Forumda hesap satışı yasak değilmiydi ? (fearlessmert)

Yok değişmişse bende darkorbitten satıcamda Big Grin

Warrock Harici Yasak Değil Diye Biliyorum Konu Kilitliyorlarda Niye İspiyoncular Gibi Yanıyorsun. Git Kendin De AçAngryAngryAngry
Abi işin aslı forumda yapılan bir satışta dolandırılan biri olursa forum sorumluluk kabul etmiyor Yasak değildi normalde eskiden olan dolandırılma yok kodumu vermedi vs olayları yüzünden böyle bir yasak konuldu diye biliyorum
War Rock dışı satış alanımızda satış yapabilirsiniz.
(06-06-2012 08:22 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]War Rock dışı satış alanımızda satış yapabilirsiniz.

Lowest Sessız Ol.
İstersenız Tel Numaramıda Verırım Satıslarda.
Keşke ilk kayıt olduğumda söyleseydiniz bir sürü hesap satardım Big Grin fearlessmert bence sen sessiz ol ben yasak olan şeyi yapmam konuların üstünde yasak olduğu yazıyor.O zaman o yazının Warrock alanında satış ve takas yapılması yasaktır yazılmalı.Hata yazıda o zaman Big Grin
(06-06-2012 08:28 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Keşke ilk kayıt olduğumda söyleseydiniz bir sürü hesap satardım Big Grin fearlessmert bence sen sessiz ol ben yasak olan şeyi yapmam konuların üstünde yasak olduğu yazıyor.O zaman o yazının Warrock alanında satış ve takas yapılması yasaktır yazılmalı.Hata yazıda o zaman Big Grin

Merak Etme Dostum Senın Gıbılerın Benı Uyarmalarına Gerek Yok. Forum Moderatorlerı Benı Uyarır. Sen Cunku Herkesın Hakkında Konu Acıyorsun. Yanı Uzun Lafın Kısası Herseye Maydanozsun Gıbı Bır sey Kusura Bakmada.
Kavga etmeyin.
Warrock Dışı satış alanımız bulunmaktadır.

Duyurunun ucu biraz açık kalmış onu da düzelttim.
Referans Adresler