Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kasa ısınıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler benim kasa ısınıyor nedenini de bilmiyorum neden olabilir (laptop değil masaüstü) ?
Zamanla ısınması gayet doğal fanını temizleyebilirsin şu macunu yenile falan overclock felan yaptıysan sakata gelebilirsin
laptop değil masaüstüne macun sürülüyormu
Havalar ısınıyor termal macunu yenılettır fanın tozlu ise iyice temızle eğer oda cozum olmazsa fan kucuk gelıyor buyuk bir tane almalısın yoksa yakarsın parcaları ben ana kartı yaktım kışın sıfır sorun yazın bol stress yapar o ses Smile)) bırde kasanın yan kapagını ac bunlar pek cozum olmaz ama ısınıp o jet motoru gıbı otmesını yavaslatıyordu. Bırkere okadar cok sınır olmustum'ki acaba buzluga mı atsam dedım kasayı benımkı felakettı bak aklıma geldi Big Grin
(06-06-2012 02:54 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]laptop değil masaüstüne macun sürülüyormu

evet sürülüyor termal macun
Benimde laptop bende fanı temizlemek istiyorum ama 2 yıldır yıldız tornavida bulamadım Smile
(06-06-2012 03:18 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Benimde laptop bende fanı temizlemek istiyorum ama 2 yıldır yıldız tornavida bulamadım Smile

Nalburdan al olmadı yan komşudan iste bahaneye bak Big Grin
bilgisayarı fazla açık tutma etrafını kapalı tutma ve kasanın ustune buz koy bu posetin icinde olsn yada klima aç evin icinde Smile Smile Smile
İç temizlik yaptır kardeşim fanın tozunu falan alsınlar + termal macun sürdür.
tesekkurler beyler gidip bilgisayarı temizlettiriyim
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler