Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dershane
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Erdem Döşer

FEM ' e gitmeni tavsiye etmem sınıflarda kız-erkek ayrımcılığı yapılıyor Ss.gif bi sınıf full erkek , bi sınıf ta full kız oluyor çok saçma bir sistem !
dinci kurumlara gitmede nereye gidersen git
Dershaneye gitmeni öneririm.Arkadaş sınıfı 2 yıldır zor zoruna geçiyordu lisede.Körfez'e gitti.Notları baya yükseldi.Yararı oluyor bi de o kadar parayı verince çalışmak zorunda kalıyor.
Dershaneye gitmeye bende sıcak bakıyorum fakat feme gideceğimi sanmıyorum

SINAV-UGUR-FDD arasınnda kalmıs durumdayım Ss.gif
Eğer olimpiyatçı yada F1 sınıfına girerim dersen git, eğer olimpiyatçı değilsen ve F1 sınıfına giremem dersen Fem'i kafandan direk sil. Orası sadece Olimpiyatçılara ve F1 sınıfındaki öğrencilere hizmet ediyor. Öğrencilerin bir dediklerini iki etmiyorlar fakat diğer sınıflara bi cacık yapmıyorlar. Ben gittiğim zaman zorla zamana üye yaptırtmışlardı ve senelik 50TL abone bedelini bizden 200TL olarak aldılar. Ben dershane olarak sadece Fem'e gitmiştim ve gittiğime pişman oldum. Ders çıkışı hocanın yanına gidip "Hocam, şuradaki ufak yeri anlatır mısınız?" dediğim zaman adam bana bakarak güldü ve "Hayır" dedi gitti. Öğrendim ki orada sadece ders saatleri içerisinde öğretmenler yardımcı oluyormuş, onun haricinde hadi canım bb misali.
(06-06-2012 02:30 PM)GBT Yazılan: [ -> ]Zamanında bizde gittik para tuzağı hepsi.

Nerde gittin lan lise 1 terksin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler