Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: "Uyku modu" sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar diğer masaüstü bilgisayarımda pc'yi yanlışlıkla uyku moduna geçirdim.Pc en az 10 kere rest attım.Fişi taktım çıkardım.Ama nafile bir türlü açılmıyor ? Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

Dip not : İşletim sistemim vista.
Bi kaç gün dokunma bekle sonra tekrar açmayı dene resetle eğer açılmazsa bilgisayarcıya götür diye tavsiye ederim.

TaTy

İşletim sistemin XP ise bendede oluyor. XP nin bir hatası var pc açılmıyor .
XP cd sini takıp windowsu onarmayı dene olmazsa Formatlayacaksın mecburen.
Uykudan kalkamıyordu ahuuhauha
Şaka bi yana eğer format atmak zorunda kalırsan Live XP yi bul bi yerden XP CD den çalışacak werilerini kurtara bilirsin
(02-28-2010 09:46 PM)blazex Yazılan: [ -> ]İşletim sistemin XP ise bendede oluyor. XP nin bir hatası var pc açılmıyor .

İşletim sistemim vista abi , format atmayıda düşünüyordum Smile 7 yıllık garantisi var olmazsa servisi çağırırım.
(02-28-2010 09:48 PM)PredaTorS Yazılan: [ -> ]
(02-28-2010 09:46 PM)blazex Yazılan: [ -> ]İşletim sistemin XP ise bendede oluyor. XP nin bir hatası var pc açılmıyor .

İşletim sistemim vista abi , format atmayıda düşünüyordum Smile 7 yıllık garantisi var olmazsa servisi çağırırım.

Bendede Vista varken aynı sorun olmuştu. 1-2 gün bekledim geçti.Eğer düzelmezse format tabiki :/
Bütün fişleri çıkartıp taktım düzeldi.Yardım eden herkese teşekkürler.Kilit.
Referans Adresler