Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sistem Özelliklerim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba iyi forumlar beyler. Geçen günlerde başka bir forumda konu açmıştım. War Rock kasıyor diye. Gittim PC'm format attım WR kurdum düzelmedi. Yardımlarınıza muhtacım.

Pentium 4-3.4 GHz 3 Gb Ram 512 Mb VRam GeForce 6600
16 kişilik odalarda kasması normal.
M14 ve flash atılıyorsa 8 kişilik odalarda da kasma yapabilir.

Malesef sistemin kötü...
(06-05-2012 04:53 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]16 kişilik odalarda kasması normal.
M14 ve flash atılıyorsa 8 kişilik odalarda da kasma yapabilir.

Malesef sistemin kötü...

8 kişilik odalarda da kasıyor m14 ve flahs atmasalar bile bi program fieln var mıdır ?
M14 ve flash eskiden kastırırdı Smile Burhan 'n dediği gibi sistem.
Sistemin warrock için düşük değil bence bu donma herşey lowda olduğu halde mi oluyor ?
(06-05-2012 05:26 PM)TangoDown Yazılan: [ -> ]Sistemin warrock için düşük değil bence bu donma herşey lowda olduğu halde mi oluyor ?

Biliyormusun bak şu cümlede hiç yalan yok low'da daha çok kasıyor Ss.gif
net framework 4 u kur ve advanced system care i indir pc ni her hafta bu programla onarım işlemini yap
(06-05-2012 05:42 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]net framework 4 u kur ve advanced system care i indir pc ni her hafta bu programla onarım işlemini yap

Adam zaten format atmıs advanced system care kurması birseye yaramaz.

-Sistemin kotu kasması normal.
(06-05-2012 05:45 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]
(06-05-2012 05:42 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]net framework 4 u kur ve advanced system care i indir pc ni her hafta bu programla onarım işlemini yap

Adam zaten format atmıs advanced system care kurması birseye yaramaz.

-Sistemin kotu kasması normal.

Bulunsun bı kenarda elbet işine yarıyacaktır.
(06-05-2012 05:26 PM)TangoDown Yazılan: [ -> ]Sistemin warrock için düşük değil bence bu donma herşey lowda olduğu halde mi oluyor ?

SenceDiye Bir şey olamaz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler