ScreenShot kendi çekimimdir.Sudden Attack Vampir Modu...
Neyin işaretine benziyor?
Her oyunda bir cacık var, o işaret oldu diye müslümanlıktan mı çıktın? İsrail kaç kişiyi katletti ama israil malı kullanıyorsun. 24 tane şehit veriyoruz çanakkele 18 mart zaferinde istiklal marşında rahat duramayanlar vatanı kurtarıyor diye laflar ediyorsunuz ama hırant dink ölünce hepiniz ermeni oluyorsunuz. Bırakın bu işleri gidin derslerinize çalışın okuyup adam olun. Polis doktor mühendis olun boş işlerle uğraşmayın böle
Illuminati is watching you.
Bu Oğuz ÖZ, deniz kenarında sigara içip derinlere bakış atan ve bunu WarrockTR'a avatarına koyan depresif ergen değil mi?
(06-05-2012 03:56 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Illuminati is watching you.
Bu Oğuz ÖZ, deniz kenarında sigara içip derinlere bakış atan ve bunu WarrockTR'a avatarına koyan depresif ergen değil mi?
Deniz kenarı mı .s sen dört göz müsün kardeş

Evet bak illimunatimidir nedir onada benziyor

Bu arada ilk yorumda söylediğin ermenilik mermenilikle uğraşmıyorum.Hrant Dink kimmiş 3 yıl öncemi ne haberde gördüm ölmüş diye hala lafını ediyorlar.Yüzlerce şehit veriyoruz 1 haftada bitiyor.
(06-05-2012 04:10 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Evet bak illimunatimidir nedir onada benziyor
Bu arada ilk yorumda söylediğin ermenilik mermenilikle uğraşmıyorum.Hrant Dink kimmiş 3 yıl öncemi ne haberde gördüm ölmüş diye hala lafını ediyorlar.Yüzlerce şehit veriyoruz 1 haftada bitiyor.
bu sözde haklısın.
Şöyle düşünelim:
O Sembol yerde ve biz onun üzerine basarak geçiyoruz.