merhabalar ben sadece orgeneral gifi arıyorum burda herşey avr ama orgeneral gifi varmı acaba bunun gibi
bunun gb olcak orgeneral foruma baktım ama orgeneral görmedem lütfen evrmsiniz?
ben genel foum işletiyorum merak etmeyin hepsini almadım sadece orgeneral egerekli acemier logosunu er onbaşı çavuş as teğmen teğmen üstteğmen yüzbaşı binbaşı yarbay albay giflerini kendim yptm
orgeneral lazım olmuştu gerek kalmadı kendim yptm teşekkürler

merhaba acaba mareşal gifi avrmı
Türkçe'yi Biraz Düzgün Kullansan??
(06-05-2012 02:24 PM)karakaya26 Yazılan: [ -> ]ben genel foum işletiyorum merak etmeyin hepsini almadım sadece orgeneral egerekli acemier logosunu er onbaşı çavuş as teğmen teğmen üstteğmen yüzbaşı binbaşı yarbay albay giflerini kendim yptm
Şu yazını okuduktan sonra "Acaba forumun konularını nasıl yazıyor !?" diye düşünüverdim bir an.
(06-05-2012 06:14 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ] (06-05-2012 02:24 PM)karakaya26 Yazılan: [ -> ]ben genel foum işletiyorum merak etmeyin hepsini almadım sadece orgeneral egerekli acemier logosunu er onbaşı çavuş as teğmen teğmen üstteğmen yüzbaşı binbaşı yarbay albay giflerini kendim yptm
Şu yazını okuduktan sonra "Acaba forumun konularını nasıl yazıyor !?" diye düşünüverdim bir an.
Aynı şey benimde aklıma geldi

(06-05-2012 05:47 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Türkçe'yi Biraz Düzgün Kullansan??
elim alçıda tek elle bu kadar oluyor...