Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ttnet hız sorunu.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Başlıktada belirttiğim gibi hız sorunu yasıyorum ttnetı aradım gorevlı kısı her seyın normal oldugunu soyledı ama net hayla cok yavas dedım pc de vırus fılan vardır 2 tane programla tarattım(nod32 ve avast) bısı bulamadı 2 sıde sorun ne anlamadım bır turlu.
[Resim: 1990094816.png]
ttnetın hız testınde 6 .60 gosterıyo net hızını speedteste 1.60 Ss.gif
AKK(Adil Kullanım Kotası)'yi aşmış olabilirsin.
(06-04-2012 11:52 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]AKK(Adil Kullanım Kotası)'yi aşmış olabilirsin.

Olabilir Haklısın Abi Kotalı Kullanmayın Warrocku Cok Sevıyorsanız Benım 2-3 sene once kotalıydı. 2 katını kullanıyordum
kotana bak 50gb geçtiysen hızın düşmüş olabilir
Öh 50 Gb mı Big Grin
Adil kullanım kotası olan 50gb aşmışın gibi. Çok fazla şey indiriyorsan limitsize geçmelisin Smile
(06-05-2012 11:44 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Adil kullanım kotası olan 50gb aşmışın gibi. Çok fazla şey indiriyorsan limitsize geçmelisin Smile

canım benim limitsizde de aynı olay var adil kullanım kotası 50 gb ı geçince 1 mbit e iniyor hızın
(06-05-2012 12:13 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(06-05-2012 11:44 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Adil kullanım kotası olan 50gb aşmışın gibi. Çok fazla şey indiriyorsan limitsize geçmelisin Smile

canım benim limitsizde de aynı olay var adil kullanım kotası 50 gb ı geçince 1 mbit e iniyor hızın

bi' paket var Metincim. Oda net limitsiz mi ne sınırsız mı ne onda adk uygulaması yok diye biliyorum ondan bahsediyorum yanlışlık olduysa kusura bakma Smile
(06-05-2012 12:14 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-05-2012 12:13 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]

bi' paket var Metincim. Oda net limitsiz mi ne sınırsız mı ne onda adk uygulaması yok diye biliyorum ondan bahsediyorum yanlışlık olduysa kusura bakma Smile
artık hepsinde var kardeşim benimki de net limitsiz 8 mbit kotasız ama 50 gb ı geçince 1 mbit e iniyor
http://www.superonline.net/baglan/adsl/8-mbps

Yukarıdaki bağlantıda görüldüğü üzere hız alanı(AKK) yok.
Kullanım detayları kısmında görebilirsiniz.

TTnet'in de 8Mp'lik paketlerinde AKK yok. Bu paketinde fıyatı 115 TL(aylık).
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler