Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Orjinal oyun steam Sorunu Yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba beyler ben mount and blade with fire and sword aldım orjinal, ama

1. sorun: steam da takıldım, altta steam işaretine bas diyor ama ikon yok basamıyorum:

[Resim: 7gky4.jpg]

2.sorun Emailime mail gelmiyor aktivasyon yapamıyorum.

Lütfen yardım edin çabucak Smile
Kurulum ekranındasın anladığım kadarıyla o mesaj sadece bilgilendirme amaçlı, next deyip devam edebilirsin kurulum tamamlanınca steam ikon u sağ altta görünür hale gelir.
(06-04-2012 11:16 PM)erd059 Yazılan: [ -> ]Kurulum ekranındasın anladığım kadarıyla o mesaj sadece bilgilendirme amaçlı, next deyip devam edebilirsin kurulum tamamlanınca steam ikon u sağ altta görünür hale gelir.

Aptal değilim nexte bastım tabiki de?
Sana aptal diyen oldumu ?
İnsan gibi yardımcı olmaya çalıştım, soruna cevap verdim sen iki kelimeye takılmışsın sadece..
Orası Yukleme Asaması Abım Haklı Yukle Sonra Yuklendıkten Sonra Logın a Account Fılan Olcak Herhalde Bende Kuzenımınkıyle Oynuyorum CSS Oynuyan Varsa Takılabılırız^^
(06-05-2012 02:13 AM)erd059 Yazılan: [ -> ]Sana aptal diyen oldumu ?
İnsan gibi yardımcı olmaya çalıştım, soruna cevap verdim sen iki kelimeye takılmışsın sadece..

Pardon biraz sinirliydim ddün onun için ani tepki vermiş olabilir, demek istediğim nexte bastım.

(06-05-2012 10:05 AM)ƒєαяℓєѕѕℓσя∂мєят Yazılan: [ -> ]Orası Yukleme Asaması Abım Haklı Yukle Sonra Yuklendıkten Sonra Logın a Account Fılan Olcak Herhalde Bende Kuzenımınkıyle Oynuyorum CSS Oynuyan Varsa Takılabılırız^^

tamam işte orayı geçemiyorum görev yöneticisindende kapanmamıştı.

Bu arada ben çözmüştüm buraya yazmamışım beyler, konu kitlenebilir.
Referans Adresler