Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Açık Lise
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Açık lise nedir Aranızda açık lisede öğrenim gören varmı Kısaca bu konu hakkında bilginizi benimle paylaşırmısınız ?
Açık öğretim lisesi olup, sadece sınav günleri sınıfça bir binaya giriyorsunuz ve ardından sınav olup tekrar evinize gidiyorsunuz Smile Olay bundan ibaret.
TRT-4'de dersleri yayınlanıyor.
açık lisesiyi bitireni çok nadir gördüm kardeş Smile ama liseye tekrar başlama imkanı olmayanlar için iyi olabilir
Birebir hocadan ders almadığın için sıkıntılı o pek tavsiye etmem...
Abi kafamda söyle bi düşünce var daha dogrusu babam geldi konuştu sağlam bi dershane var sınıflar 8 kişilik dersane bayağı pahalı ama iyi bir üniversiteyi nerdeyse garantiliyor o dersaneden çıkanlardan adam gibi üniversite kazanamayan nerdeyse yok neyse babam hem okul hem dersane baskısı çekmeyim istiyor bi kac akrabada tıp kazandı bu yolla bende tereddutteyim
bu kararı babanın değilde senin vermen gerekir öncelikle.
Açık lise okumak istiyorsan derslere sıkı sarılman gerekiyor boşlarsan o öyle gider ve açık liseyi de bitiremezsin.
Açık Lise dediğimiz olay daha çok yaşı geçmiş olanlar için geçerli.
Derslerin yanında arkadaşlık ortamı ve öğretmen ilişkiside çok önemli.
Babanın mantığı çok yanlış...
(06-04-2012 09:18 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Açık Lise dediğimiz olay daha çok yaşı geçmiş olanlar için geçerli.
Derslerin yanında arkadaşlık ortamı ve öğretmen ilişkiside çok önemli.
Babanın mantığı çok yanlış...

Aynen katılıyorum zaten son kararı bana bıraktı banada pek mantıklı gelmedi
açık lise okuman için hem normal okul hayatının tamamen bitmiş olması gerekmiyormu 2 sene kalıp atılmak gibi bu arada acık lise yerine aksam lisesini tavsiye ederim geçmek daha kolay
Referans Adresler