Arkadaşlar oyuna giriyorum ilk oyunu oynayıp bitiriyorum. sonra 2.oyunda gelmeden lobby de hiç bir hata vermeden şarjı bitmiş gibi birden kapanıyor. bilgisayar fanını açtım o kadar temizledim ama nafile. sizce sorun nerede ??

Saolun Şimdiden..
daha önceden böyle bir sorun var mıydı?
Hayır bilgisayarı 4-5 aydır açmıyordum. 2 gün önce açtım birde bi güzel formatladım ve sonrası bildiğin gibi

Launcher.exe ve system klasöründeki warrock.exe uzantılarının uyumluluk durumunu kontrol et. (Sağ tık>özellikler>uyumluluk)
Peki parça falan değiştirdin mi? Hayır ise, disk birleştiricisi yap ve ekran kartı driverinin en güncel halini indir. Bunları yaptıktan sonra tekrar dön bana.
kaan can aynı hata bendede oluyordu esednod 32 'nin deneme süresini kullanıdım c 'nin üstüne gelip dosyaları temiz(virusleri) ardından hiç kapanmadı tavsiye ediyorum virus'ten kaynaklanıyordur aynı sorun bendede vardı
Bu olay başka oyunlarda da oluyorsa ekran kartından kaynaklanabilir.Ama sadece bundaysa kesin olmaksızın virüs programından olabilir.Vistadan da vazgeç ya win7 yada xp kullan

net framework 4 yukle bakalım belki düzelir