Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: T-Bomb hakkında birkaç soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar t bomb hakkında merak bazı sorular var.
Soru1:T-Bomb normal bombadan farkı ne?
Soru2:T-Bomb normal K400 den daha uzak mesafeye gidiyormu?
Soru3:Nexonda T-bomb cqc modunda kullanılıcakmı?
T-Bomb k400 e göre daha uzak mesafeye etki ediyo.
Daha uzağada atıyo olabilir ondan emin değilim
1- tbomb normal bombadan cok cok etkili bir bomba'dır Videolarda bulabilrisn
2- Daha uzak mesafeye gidiyor
3-Suanda Kullanılmıyor ama ileride Ne olur belli olmaz
(06-03-2012 09:13 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]1- tbomb normal bombadan cok cok etkili bir bomba'dır Videolarda bulabilrisn

Eved Videosunu İzledim Çok muzazzam bir iteme benziyor Tbomb.Çoğu kişiye sordugumda T-bomb g1 deyken cqc modundan kaldırıldı nexondada öyle kalıcak dediler dogrumu bu yani?
(06-03-2012 09:17 PM)emrexlereal Yazılan: [ -> ]
(06-03-2012 09:13 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]1- tbomb normal bombadan cok cok etkili bir bomba'dır Videolarda bulabilrisn

Eved Videosunu İzledim Çok muzazzam bir iteme benziyor Tbomb.Çoğu kişiye sordugumda T-bomb g1 deyken cqc modundan kaldırıldı nexondada öyle kalıcak dediler dogrumu bu yani?

Eskiden CQc deydi AMa kaldırıldı nexon'da ne olur belli olmaz
Nexonda da öyle kalacak.
Zaten cqc modunda etkin yapsalar oyunun tadı kalmaz.
O TBomb'u çıkaran adamın aklına şaşayım ben. Zombi moda çıkarttığı itemi, WarRock'un bütün ülke serverlerinin hepsinde sadece Zombi modda kullanılınıyordu fakat sadece int. WarRock'da cqc modunda kullanılınıyordu. Kamyonla para kazandılar tek bir item sayesinde.
Bkz: Paso pc başında duran, hiç dışarıya çıkmayan bi oyuncu vardı. Adı neydi onun Big Grin Onu örnek alabiliriz.
Tbomb 400kc idi ve onda rahat 360 günden fazla vardı. Yaklaşık olarak bu eleman sırf TBomb için 100+TL vermiş.
(06-03-2012 11:24 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]O TBomb'u çıkaran adamın aklına şaşayım ben. Zombi moda çıkarttığı itemi, WarRock'un bütün ülke serverlerinin hepsinde sadece Zombi modda kullanılınıyordu fakat sadece int. WarRock'da cqc modunda kullanılınıyordu. Kamyonla para kazandılar tek bir item sayesinde.
Bkz: Paso pc başında duran, hiç dışarıya çıkmayan bi oyuncu vardı. Adı neydi onun Big Grin Onu örnek alabiliriz.
Tbomb 400kc idi ve onda rahat 360 günden fazla vardı. Yaklaşık olarak bu eleman sırf TBomb için 100+TL vermiş.

h@nifi den bahsediyon sanırsam t bomba o kadar para veren bi o var asosyalin teki
t-bomb şuan çok kullanışsız. Yere atın ve 10 saniye bekleyin anca patlıyor. cqcde böyle ulursa kimse kullanmaz o patlayana kadar ben atan adamı vururum bile.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler