Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galatasaray İlk Transfer
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Aynı zamanda kanat da oynayabilen 24 yaşındaki büyük yeteneğe yapılan ön sözleşmeye 'UEFA ceza verirse fesh edilir' maddesi koyan yönetim, Türkiye ile ilgili karar sonrası kontratı resmiyete dökecek. Oyuncu için Atletico Nacional'e 4.5, Pabon'a ise yıllık 2.5 milyon Euro ödenecek

Vatan Gazetesi'nde Yalımcan Sarpyel imzasıyla yayınlanan habere göre; G.Saray sezonun ilk transferini yaptı, uzun süredir takip edilen Kolombiyalı forvet Dorlan Pabon Aslan oldu... Fatih Terim'in transfer listesinde üst sıralarda bulunan 24 yaşındaki yıldızla ön sözleşme yapan sarı-kırmızılılar, oyuncunun kulübü Atleco Nacional'le 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.
İlk kez duydum adamı ama inşallah iyi oyuncudur.
İsmini bile çoğumuzun ilk kez duyduğu bir adama yıllık 2.5 fazla bence
imparatorun bi bildiği vardır siz kafanızı yormayın Wink
(06-03-2012 07:09 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]imparatorun bi bildiği vardır siz kafanızı yormayın Wink

ARTİSTARTİSTARTİST
Asparagas.com
Transfer belki dogrudur ama yillik 2.5 e beni kimse inandiramaz ki zaten mevcut oyunculardan indirim istiyoruz.
Adamın videolarını izledim oldukça başarılı yalnız resmi bir açıklama göremedim.
iyi transfer bir iyi golunu gosterim

(06-03-2012 08:20 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]iyi transfer bir iyi golunu gosterim

Biri spikeri durdursun plak takılı kaldı Big Grin
Referans Adresler