Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock-Nexon P90Ret'li char açmak.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Herkes meraklı bu konuda. NewBoys olarak konuya açıklık getiriyoruz Smile

BURAYA tıklayarak Nexon'un sitesine giriş yapıyoruz. Sonrasındaki aşamalar şöyle :
[Resim: 8WjQM.png]
[Resim: tQpfE.png]

Kayıt İşlemi bittikten sonra BURADAN Nexon'un WarRock sitesine giriş yapıyoruz ve :

[Resim: vKfaE.jpg]
[Resim: sNX9l.jpg]

Not : Oyuna İlk Girişinizi SİTEDEN yapmak ZORUNDASINIZ. Yoksa hediyeler verilmiyor. İlk girişinizi siteden yaptıktan sonra, gerisi farketmiyor.
Alakasız. Ben direk launcherden girdim ve yine de itemler geldi.
Bu itemlerin gelmesi şans meselesidir ve hiç bir taktiği yoktur.
(06-03-2012 01:57 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Alakasız. Ben direk launcherden girdim ve yine de itemler geldi.

üye olup siteden oyuna girince veriyor 3 tane açtım normal girdim olmadı siteden girdim aldım retaili.
Ne sacmalıyosunuz Smile Zaten oyuna sadece siteden girilmiyor mu Ss.gif
(06-03-2012 02:13 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ne sacmalıyosunuz Smile Zaten oyuna sadece siteden girilmiyor mu Ss.gif

yok oyunun dosyasından masaüstüne kısayol oluştur dedim direk ordan giriyorum Big Grin
ve 3 tane normal açmıştım şimdi bi tane siteden girdim retail geldi Big Grin
(06-03-2012 01:57 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Alakasız. Ben direk launcherden girdim ve yine de itemler geldi.

şans meselesi değil ve taktiği budur. Smile
(06-03-2012 02:11 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]

üye olup siteden oyuna girince veriyor 3 tane açtım normal girdim olmadı siteden girdim aldım retaili.

Launcherden girdim ve retailleri aldım.
(06-03-2012 03:14 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(06-03-2012 02:11 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]

Launcherden girdim ve retailleri aldım.

orasını bilemem oda senin şansın Smile
yaklaşık 10 tane char açtım hiçbirine gelmedi, sadece şans bu Smile
(06-03-2012 03:31 PM)can1903 Yazılan: [ -> ]yaklaşık 10 tane char açtım hiçbirine gelmedi, sadece şans bu Smile

Bu konudakinin aynısını yapan herkesin her charına geldi. şans olarak algılamıyorum Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler