Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Please Move İt To Nexon Account
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Please Move İt To Nexon Account oyuna girerken isim şifre yazınca bu cıkıyor hesabımı nexona geçirmiştim ama
spam.gif ban.gif
Bune her cümleye konu acıyosun?
neyin peşindesin anlamadım ki
sorunum varki konu açıyorum kardeşim keyifimizden değil
Bu hatayı alıyorsan eğer o denemiş olduğun kullanıcı adı Nexon'da kayıtlı değil demektir.
(06-02-2012 11:31 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bu hatayı alıyorsan eğer o denemiş olduğun kullanıcı adı Nexon'da kayıtlı değil demektir.

ama 1 hafta once flan kayıt ettirmiştim geçirmiştim nexona şimdi yapamazmıyım hesap 58 level premiumda daha yeni almıştım nolur yardım et
Sorunun varsa az önce açtığın konuya yorum olarak eklersin aynen şöyle

-Yardımlarınız için teşekkür ederim benim bir sorunum daha var yardımcı olabilirmisiniz ?

Diye insan gibi yazar söylersin.Bu arada bak ben cümlelerimde gerçek hayatta konuşur gibi konuşuyorum Türkçe'yi düzgün kullanarak.Ve sen Arabistanlı falansın galiba.Çünkü Türkçe'de taam ve keyifimizden diye birşey yok.Senin Türkçe öğretmenin kim acaba
ben özet geçebilirim doğrusu tamam ve keyfimizden olucak.
Gamersfirst hesabın ile Nexon hesabını birleştirdin mi?
(06-02-2012 11:34 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Sorunun varsa az önce açtığın konuya yorum olarak eklersin aynen şöyle

-Yardımlarınız için teşekkür ederim benim bir sorunum daha var yardımcı olabilirmisiniz ?

Diye insan gibi yazar söylersin.Bu arada bak ben cümlelerimde gerçek hayatta konuşur gibi konuşuyorum Türkçe'yi düzgün kullanarak.Ve sen Arabistanlı falansın galiba.Çünkü Türkçe'de taam ve keyifimizden diye birşey yok.Senin Türkçe öğretmenin kim acaba
ben özet geçebilirim doğrusu tamam ve keyfimizden olucak.

acelem var ve oda karanlık Big Grin bazı harflere basamıyorum belki normalde bende türkçemizi düzgün konuşuyorum
(06-02-2012 11:35 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Gamersfirst hesabın ile Nexon hesabını birleştirdin mi?

evet birleştirdim özelden sana ıd şifre versem birde sen yap güvenirim sana lütfen
Fırlat özelden
Sıkıntı yok, sorun halloldu. Kilitleyrum
Referans Adresler