oyunu açıyorum game satart diyorum onume komut girdisi sıyah ekran cıkıyor ustte hshiel yazıyor ve hmn kayboluyor ve sag alt tarafta hackShield cıkmıyor oyunda acılmıyor görev yöneticisinden baktım işlemlerde waroock acık görünüyor
Resimli anlatım yaparsan, çözüm yolu bulabilirim. Anlamadım hiç bir şey

Pc'de Virus olabilr.
(06-02-2012 09:22 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Resimli anlatım yaparsan, çözüm yolu bulabilirim. Anlamadım hiç bir şey 
Sole alican Warrocku acıyor GameStart'ı tıklıyor yani Oyun açılmıyor yani oyna girmiyor hata felan vermiyor sadece oyuna girmiyor ama görev yöneticisini Actıgında İşlemler Sekmesini Tıkladıgında AÇık gozukuyor
Bende Virusle Alakası olabilir diyorum

yok pc de sadece warrock yüklü ve net frame work ve warrock açılması için lazım olan şeyler direct 9 gibi vs vs. sorun bu kardeşin oyunu açarken gamestart diyorum ve oyun açılıyor hiçbirşey olmuyor sağ altta hackshield simgeside cıkmıyor
5dk izin ver bana dosyayı yükliyeyim.
Esed nod 32 inin Deneme Sürümünü kullan VE tarama yap Eger virus cıkarsa temizle.Sorun belki çözülür Truva Atı Gibi virüsler varsa ondan kaynaklana bilir.
(06-02-2012 09:31 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]http://www.dosya.tc/server17/PWpxPZ/HShield.rar.html
Dosyayı rardan çıkartıp, WarRock klasörü içerisinde Data klasörüne direk at. Sorunun hallolup, sağ altta hack shield çıktığı halde dolmuyorsa biraz bekle max 5 dakika içerisinde update eder.
Adam işini biliyor Diyorum ya
çok sağol kardeşim deniyeceğim