06-03-2012, 10:29 AM
Sayfalar: 1 2
06-03-2012, 10:32 AM
Bu adamlardaki cesaret bende olsa... power kastıkları cara full item dolduruyorlar cesaret işi 

06-03-2012, 06:58 PM
beyler ben esalbay . hani diyorsunuz 1 günde geçmis diye ben 55 lwl charı 1 günde 56 yapmıs adamım . benim kardesim gelmis burda size küfür etmis galiba onun adına özür dilerimde . siz bu duruma power diyorsanız yasamayın..
biz 24 saat online yiz ve hıc bir yanlıs yapmıslıgımızda yok oyunda 7/24 tw vere biliriz veya siz 7/24 bizi takip ede bilirsiniz . sunuda söyleyim lwl almak okadar zor deil . + 46 lwl ken premiım wardı ve her oyun 1 ex garanti geliyordu . ama siz 3 veya 5 saat girp çıkarak charlarınızı kasamayınca . aklınıza power geliyor
ama sorun deil nası olsa char ban yemiycek cünki haksızsınız . ve bunu bizi cekemiyen birinin yazdıgınada eminim
ss almak için oyundan pm atıp laf almaya calısanda çokdu ve bu konuyu açan adam dün benden laf almaya calısıyorduki ben bunu hack le yakalamıstım
hadırladın demi bilader ? ucuyordun odamda heralde kini ondan ama boskoy . böle eziklerle urasmaya sdegmez ve kardesim mikailin ettigi küfürler için özür dilerim iyi günler .
biz 24 saat online yiz ve hıc bir yanlıs yapmıslıgımızda yok oyunda 7/24 tw vere biliriz veya siz 7/24 bizi takip ede bilirsiniz . sunuda söyleyim lwl almak okadar zor deil . + 46 lwl ken premiım wardı ve her oyun 1 ex garanti geliyordu . ama siz 3 veya 5 saat girp çıkarak charlarınızı kasamayınca . aklınıza power geliyor
ama sorun deil nası olsa char ban yemiycek cünki haksızsınız . ve bunu bizi cekemiyen birinin yazdıgınada eminim
ss almak için oyundan pm atıp laf almaya calısanda çokdu ve bu konuyu açan adam dün benden laf almaya calısıyorduki ben bunu hack le yakalamıstım
hadırladın demi bilader ? ucuyordun odamda heralde kini ondan ama boskoy . böle eziklerle urasmaya sdegmez ve kardesim mikailin ettigi küfürler için özür dilerim iyi günler .06-03-2012, 07:54 PM
Ne İnsanlar Var 

06-03-2012, 10:35 PM
pwr lw kasma filan yok 2 retalli car bu cekemeyen ler fırsat kulanıoo site ye ticket atım zaten muhtemelen hata duzeltilicek dir umarım ama duzelirse ozur konsu beklrim alayınızdan .....
06-17-2012, 06:22 PM
Power lvl yokmu 

06-21-2012, 03:03 PM
Dogrulandı .
Dogrulandı .
Konu açmaya degmez bu Powerin kralı
Dogrulandı .
Konu açmaya degmez bu Powerin kralı
07-28-2012, 04:06 PM
turkbrave ben lronmann ve esalbay eskilerden hatırladınmı beni kanka . ? ulas bana bi aralar seni aradım yoktumn tekrar oyundanysan ulas
Sayfalar: 1 2