Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Güzel bir hobi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

diğer videolara bakın benim çok hoşuma gitti bunlar birde fiyatlarına bakayım dedim bakmaz olaydım en düşüğü 500€ dan başlıyor Smile

edit:

adamlar aşmış beyler Big GrinBig Grin
Bizim bir arkadaş aldı 350 tl'ye dağ taş bayır gidiyor. Boncuk bile fırlatıyor
Bizim arkadaşta var bundan [Resim: shot1t.jpg]
1.000 tl ye aldı 300 tl masraf filan ama canavar gibi mübarek
[Resim: chassisen.jpg]
metin abi onları biliyorum dağ taş dinlemiyolar bayada hızlılar Big Grin
(06-02-2012 07:59 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]metin abi onları biliyorum dağ taş dinlemiyolar bayada hızlılar Big Grin

geçen gün atelyedeyiz led filan bağlayacaz filan bi test edelim dedik canavar bildiğin 80 km hız yapıyor arabanın içinden kontrol ediyoruz arabanın önünde gidiyor Smile polisler görünce şaşırıyor filan
(06-02-2012 08:02 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(06-02-2012 07:59 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]metin abi onları biliyorum dağ taş dinlemiyolar bayada hızlılar Big Grin

geçen gün atelyedeyiz led filan bağlayacaz filan bi test edelim dedik canavar bildiğin 80 km hız yapıyor arabanın içinden kontrol ediyoruz arabanın önünde gidiyor Smile polisler görünce şaşırıyor filan

hahaha national geographic'te bunları arabalarla yarıştırıyolardı bir ara izlemesi zevkli oluyordu şimdi daha vermiyolar Big Grin

Benim bisikletle kapıştıralım Big Grin
(06-02-2012 08:12 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]

Benim bisikletle kapıştıralım Big Grin

ezersin sen Big GrinBig Grin
planörler çok manyak atla gez dolaş yaw Big Grin
1/48 oranında Revell marka F-16 Block 50 yi alacan boyalarınıda alacan sonra uzuuuun uzun maket yapacan reyizz Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler