Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ÖSS girecekler dikkat !!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Türkiye yapılan araştırmalarda çıkan sonuçlar

Sınav Kazandıran Saatler

08:00 -11:00
Kortizol gibi uyanıklık veren hormonların en fazla salgılandığı periyod sabah 08:00-11.00 arasıdır. Uzmanlar bu saatlerin; planlama, düzenleme ve ileriye dönük yapıcı fikir üretimi için en verimli saatler olduğu görüşünde birleşiyor.

16:00- 18:00
Saat 16:00- 18:00 arası zihni canlılığın geri döndüğü saatler. Uzun dönemli hafızaya almak istediğiniz konuları çalışmak için ideal saat aralığı günün bu vakitlerdir.

19:00 -22:00
Saat 19:00'dan sonra yine zihni çalışma için verimli bir ara var. Yaklaşık 3 saat sürüyor.

Kaelıcı bir öğrenme için bellemek istediğiniz konular üzerinde üzerinde ilk olarak zihnin en açık olduğu sabah saatlerinde yoğunlaşın. Sonra akşama doğru 16:00-18:00 arası bu bilgileri tekrar edin.
Zamanı Nasıl Kullanalım

Öncelikle; zamanınızı planlarken; başkasını örnek almak yerine, kendi yetenek, bilgi, beceri, tutum ve ihtiyaçlarınızdan yola çıkmanız daha yararlı olacaktır.

Çalışma planınızı yaparken; derslerin zorluk kolaylık derecelerini göz önüne alın. Zor gelen dersleri dikkatinizi en iyi yoğunlaştırabildiğin iz saatlerde çalışın.

Herhangi bir dersle ilgili çalışma gün ve saatlerinizi belirlerken; o dersin sınıfta veya dersanede işlendiği güne yakın olmasına dikkat edin. Böylelikle hem yakın aralıklarla tekrar yapmış olursunuz hem de ders çalışırken aklınıza takılan soruları unutmadan hocalarınıza sorabilirsiniz.

Çalışma saatleriniz istikrarlı olsun. Yani mümkün olduğunca her gün aynı saatlerde çalışın ki beyniniz otomatik olarak kendini o saatlerde ders çalışma moduna getirebilsin.

Etrafımda bu sistemle çalışıp kazanan çok dikkat ediniz !!!
bende sabah kalkıyorum direk ders 4-5 saat sonra tüm gün pc Big Grin
Tırt...psikolokların para kazanması için yapılan bir araştırma
(06-02-2012 07:07 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Tırt...psikolokların para kazanması için yapılan bir araştırma

Bence öyle değil öyle olsaydı bu saatler arası çalısanlar össyi kazanamazlar ör abim buna benzer sistemle kazandı
Şimdi 11.00-16.00 arası çalışanlar hiç bir şey girmez mi kafalarına Smile O zaman dilimi boş bırakılmış. Smile
(06-02-2012 07:08 PM)Alkyone35 Yazılan: [ -> ]
(06-02-2012 07:07 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Tırt...psikolokların para kazanması için yapılan bir araştırma

Bence öyle değil öyle olsaydı bu saatler arası çalısanlar össyi kazanamazlar ör abim buna benzer sistemle kazandı

gece saat 10 dan gece 1-2 ye kadar çalışırdım ve kazandım bunlar amerikanın uydurması Big Grin
Big Grin deneyip görücem bu sene sonra yeniden yazarım size Big Grin
Bence saçma beyler ben günde 1 saat bile çalışmam ama dersi düzgün dinlemem yetiyor Smile
kişiden kişiye değişir Smile
sacmalıktan ote birsey degil bu işler taktikle degil zeka ve bilgiyle oluyor
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler