Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Özenti var arkadaşlar.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: jRHES.png]

Dün çevirisini yaptığım konuyu Kaan Özcan adlı kişilik alıntı bile demeden kendi yazmış gibi davranmış. Kendisini yaptığı davranıştan ötürü kınıyorum. İnsanlar biraz başkalarının emeklerine saygı duymalıdır. Rezil insan.
vay zavallılar vay aleni pyskoh yazmış adam
Bazen yükseldiğini anlamak için başkalarının seni özenmesinden geçmektedir. Doğru iştesin Cancağzım.
Gurur tablom asdlaskld Big Grin
Translate nedir?

Sende aynı şekil "translate" yazmıştın sanırım. Zaten İngilizce bilmeyenler için çeviriyorsun. Translate yerine "çeviri ya da çeviren" yazsan daha iyi olur.
O yazıyı ve Can'ın resmi forumda yazdığı metni dikkatli okursan, noktasından virgülüne kadar her şey aynı. Eğer copy-paste yapıyorsa "Alıntı" deme hakkı zorunluluğu vardır.
Demezse onun kendi bileceği iş. Bugün bir başkasının yazısını direk hacılar, başka bir gün kariyer sahibi olduğu zaman başaracağı bir iş yolunda koşarken, başardığı bir işi başkası hacılar ve hesaplaşmış olur Smile
Ben bunu resmi Turkish FAQ sayfasına geçmesi için yaptım. Sonuçta bunu görecek olanlar Yabancı adminler olacağı için altına translated by Trshigekazu yazmıştım. Zaten facebook sayfasına linki koyduğum gibi kaldırıldı, anlaşılan çeviri ile uğraşan zaten bir nexon ekibi var yine de çevirdim ama.
can abi bu türlü çevirilerini photoshopta bi resmin üzerine yazsan sonra onun üzerine trshigekazu'yu saydamlaştırarak yazsana o zaman bi nebze olsun önüne geçmiş olursun gibime geliyor
+1903
Online alışveriş sitelerindeki resimler gibi diyorsun ha Big Grin Tuttum bunu.
(06-02-2012 03:39 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]+1903
Online alışveriş sitelerindeki resimler gibi diyorsun ha Big Grin Tuttum bunu.

yani hafif renkli bişey yaptınmıydı da üzerinde oynamada yapamazlar Big Grin
Bunun bir benzeride : http://forum.warrocktr.com/Konu-Yabanc%C...ce-Oynuyor bu :Q Forumumuzdaki Anti Warumit1 üyeleri sağolsun :Q
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler