Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Transfer Teklifi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

Pes 2012'de C.Ronaldo ile bir Efsane Ol modu açtım.İkinci sezonda transfer teklifi Manchester United'ten geldi.Her ay 30 tane gol atıyorum Smile Sizce Real Madrid'te kalıyımmı yoksa değişiklik olsun diye Manchester United'e mi gidiyim? Yorumları bekliyorum.
benide fc diyarbakır şalvar istemişti gitmemiştim
(06-02-2012 01:51 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Merhaba arkadaşlar,

Pes 2012'de C.Ronaldo ile bir Efsane Ol modu açtım.İkinci sezonda transfer teklifi Manchester United'ten geldi.Her ay 30 tane gol atıyorum Smile Sizce Real Madrid'te kalıyımmı yoksa değişiklik olsun diye Manchester United'e mi gidiyim? Yorumları bekliyorum.

Biraz sacmalamıyormusun
Bence git. Değişiklik iyidir...
Evet biraz saçmaladım o yüzden Fenerbahçe SK'ye gidiyorum Smile
Hala amatörde oynuyorsun sanırsam professionale geçmelisin artık amatörde oyunun zevkini alamazsın bide kendin oyuncu yaratıp başlamanı öneririm Barış adında 65 te şuan Siena'dayım professionalde çok iyi şuan.Ronaldo zaten iyi ve 27 yaşında başlıyor.Önemli olan ezik olarak başlayıp adamı yükseltmek
Durumumu bilmeden birşey deme bence.Bende sorun var dün sabah Arda diye açtım futbolcu 1 günde ac waljack mı ne öyle saçma dünyada olmayan takımda başladım ankaraspora kadar geldim Fenerbahçe'ye geçicektim akşam kapadım bilgisayarı kaydettim oyuncuyuda.Sabah girdim oyunun başında zorluk derecesi seçin dedi daha anamenüye gelmeden ondan sonra birşeye tıklamadan antremana geldi çıktım bir baktım yüklüler silinmiş dün 9 saat kastığım Arda futbolcu gitmiş ?
(06-02-2012 02:22 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Durumumu bilmeden birşey deme bence.Bende sorun var dün sabah Arda diye açtım futbolcu 1 günde ac waljack mı ne öyle saçma dünyada olmayan takımda başladım ankaraspora kadar geldim Fenerbahçe'ye geçicektim akşam kapadım bilgisayarı kaydettim oyuncuyuda.Sabah girdim oyunun başında zorluk derecesi seçin dedi daha anamenüye gelmeden ondan sonra birşeye tıklamadan antremana geldi çıktım bir baktım yüklüler silinmiş dün 9 saat kastığım Arda futbolcu gitmiş ?

İlk başta benimde öyle oldu oyunu kaydetmemişsin Big Grin ilk yıldan ankaraspora transfer olmuşsun iyi baya
Neyse k.gelsin gidip Neymar'la oynayayım biraz Big Grin
Şimdi yeni açtım Mersin İdman Yurdu'nda başladım adı Roda Jc Kerkrade ama işareti Mersin İdman Yurdu'nun işareti Smile Çok saçma birşey.
Referans Adresler