Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hasap alma ile ilgili ticket lazım bakarmısınız ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Transfer esnasında charım gitti bir şeyler ters gitti gamerfrist te nickim x1diceman dı oyuna girdim nick sordu x1diceman yazdım olmadı yazdım olmadı sercanipek yazdım oldu anlmadım. hesabımda 90 günlük itemler premium vardı geri alma şansım varmı hesabı ? buna yakın bir ticket lazım arkadaşlar yardım :/
Her şey çok basit nasıl yapamıyorsunuz?

tr.warrock.nexoneu.com adresine girdiğinde taşınmaya başlayın diyeceksin,
Şifre yazma yerinde gamersfirst seçip g1 id şifreni gireceksin, eğer nexon üyeliğin var ise link account yoksa create account yapacaksın ve üyeliği tamamlayacaksın bunu neden yapamıyorsunuz anlamıyorum.

Ayrıca nexona hesabını taşıdıysan eğer g1 id şifre ile hiç bir alakan kalmasın, taşıdığın nexon hesabı ile tüm oyunlarına erişebileceksin
(06-02-2012 11:05 AM)Sercan İpek Yazılan: [ -> ]Transfer esnasında charım gitti bir şeyler ters gitti gamerfrist te nickim x1diceman dı oyuna girdim nick sordu x1diceman yazdım olmadı yazdım olmadı sercanipek yazdım oldu anlmadım. hesabımda 90 günlük itemler premium vardı geri alma şansım varmı hesabı ? buna yakın bir ticket lazım arkadaşlar yardım :/

Bu tasıma ile ilgili kac konu acıldı hala nasıl anlamdınz
Taşıma işlemi yaptıysan Nexon id ve şifresi ile giriş yapacaksın.
Kullanıcı bilgileri bulunamadı diyorsa 4-5 defa üst üste giriş yap. Zaman zaman öyle diyor.
Password ile ilgili bir şey diyorsa taşımayı yapamamışsın demektir.
Referans Adresler