Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Nexon Runtime Hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bir tane yazılımsal çözümü var onu anlatayım.

Resimli anlatım yapamam çünkü çok meşgulüm Sad
1.Çözüm
Başlat>Çalıştır>msconfig
Genel sekmesindeki Seçmeli başlangıç işaretlenecek ve
system.ini dosya işletilsin
win.ini dosya işletilsin deki seçenekleri kaldır ve tamam de. Yeniden başlatılsın falan filan dicek ona başlatmadan çık de.
Sonracığıma denetim masasından program ekle kaldıra gelip, ekle kaldır kısmında Microsoft Visual C++ 2005 isimli poroğramı sil.
Kod:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?break-&FamilyID=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&breakheretoo&displaylang=en
Bunu kur.
Daha sonra başlat>çalıştır>msconfig
Genel sekmesinden Normal başlangıç işaretlenecek ve tamam diyip reset atılacak.

2. Çözüm
net framework 2.0 kurulmalı
Kod:
http://www.microsoft.com/downloads/tr-tr/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5

Bulmuşken bu microsoft linklerini saklayın çünkü bunlar zor bulunuyor Big Grin
system.ini dosya işletilsin
win.ini dosya işletilsin

Bu seçenekler bende yok win7 kullanıcısıyım bazen diğer sürümlerden farklı oluyo onun yerine

Sistem hizmetleri yükle
Başlangıç hizmetleri yükle var başlangıç hizmetleri denileni kaldırsam win.ini kaldırmış olurum galiba.

C++ ya gelince 2005 ten kaç tane var hangisi?

[Resim: thumb-260859.jpg]
retistruabebyasbd olanını okuyamıyorum ki resim çok küçük Big Grin
Retistributable yazıyor sanırım orada .)
(06-03-2012 12:26 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]retistruabebyasbd olanını okuyamıyorum ki resim çok küçük Big Grin
Retistributable yazıyor sanırım orada .)

büyüyo tıkla bir kaç kere zaten hepsini sildim ama aynı hata Big Grin
Bunu yapmadan önce bilgisayarında tarama yaptın mı?
(06-03-2012 12:41 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bunu yapmadan önce bilgisayarında tarama yaptın mı?

Yep avg ile 9 virüsün 9 unuda sildim şuan tekrarlıyorum az sonra nod 32 yüklicem olmazsa format.
ya bendede aynı sorun var bekliyorum bekliyorum ama kimse birşey yazmıyor bi yardım edin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler