Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Benim Notlar :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 7bfhq.jpg]

Kimyacı Herşeyi Düzeltmiş Ona Sevindim Smile 2 Tane "2" Olsaydı Teşekkürü Zorliycaktım Ama Elimden Bu Geldi Yorumlarınızı Bekliyorum Smile
Bu arada bir şey söyleyeceğim, arkadaşımın 1i , 2si yoktu ama 1 tane 0ı vardı. Gitmiş ailesine Benim karnemde 1 ve 2 yok demiş ilkten sevinmişler Ss.gif
Kimya dil anlatım felsefe matematik öğretmenlerin başta olmak üzere git hepsine teşekkür et hocaların baya bol sözlü notları vermiş.Bende ne aldıysan en fazla 5 puan artar
1 tane 5 var la Big Grin
(06-01-2012 11:24 PM)Alkyone35 Yazılan: [ -> ]1 tane 5 var la Big Grin

veri tabanı okumak okadar kolay degil 5 6 tane 5 getirsin Smile emin ol onun için onemli olan veri tabanı ile nesne tabanlı programlama gerisi yalan dolan zaten
(06-01-2012 11:43 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(06-01-2012 11:24 PM)Alkyone35 Yazılan: [ -> ]1 tane 5 var la Big Grin

veri tabanı okumak okadar kolay degil 5 6 tane 5 getirsin Smile emin ol onun için onemli olan veri tabanı ile nesne tabanlı programlama gerisi yalan dolan zaten

Aynen Smile
Access veritabanımı görüyorsunuz ?
Bence sen sınıfta çok yaramazsın ve hocaların seninle uğraşmak istemediği için bol bol sözlü notu kullanmışlar. ( Eskiden bizim okuldaki hocalar fazladan sözlü notu verdiği zaman bunu söylerlerdi hep Smile )
Veritabanı ne oluyoya ilk defa duyuyorum meslek liselinde filan mı ne oluyo?
Şu sözlü notlarına bak yav ben sınavdan 40 aldıysam sözlüm 45 Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler