Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock hiç düzelmez !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
45 lw çarımın msn şifresini unuttuğum için oyuna yeniden 1 lwden başladım isim wrtr olarak yazdım ama oyundaki oyuncular nedense durmadan wh dediler bende tw verdim izledikten sonra yine wall dediler en son 65 lw biri wh dedi ve twden izledi ondan sonra wh değilsin dedi kısacası oyundaki oyuncuların zihniyeti düzelmedikçe oyun oynanmaz !!!
Yediremeyen çok bu oyunda ölmeyi hiçbir zamanda düzelmez bu mecburuz buna katlanamya
Benim oyunu 2 yıl bırakma sebebim.
Ben dün oyuna girdim 2.oyunumda hack dedi adam bana sende wallhack var dedi.Daha oyun yeni yüklendi hack nasıl olacak bir şey yok dedilerde öyle sustu
Yeni konu açmamak için burdan soruyorum ben Combat Arms'ta kullandığım hesapla oynayabilir miyim oyunu?
Oyuncu zihniyeti hiçbir zaman düzelmeyecek bedava oyundan ne bekliyorsun ki ? 7 yaşındaki çocuklar oynuyor bu oyunu ve sanırsam yaş ortalaması 15 falan olması lazım bende 16 yım aslında Big Grin
Dün yükledim tekrar oynuyorum suanda memnunum oyundan hack & lagg görmedim...Ama maşallah cemiyet hic degismemis nerdeyse her oyunda biri hack dedi bende geri yazmadım , bi kere muhattap olunca küfürü saydırıyolar.
yediremeyen cok yerin7kat6 seni izledim aynı odadaydık ogün Big Grin
eskiden böyle değildi bu oyun şimdi veletler sarmış oyunu beta zamanları süperdi.
Referans Adresler