Sınıf geçme olayı nasıl oluyor. Sadece 2.dönem notlarına bakarak mı yoksa 1. ve 2.dönemin ortalamasına bakarak mı kredi hesaplayacağız?
Google'ye bi sor bakım o bilir

ilk dönem notun ne olursa olsun 2. dönem 1se kalıyosun diye biliyorum.Ortalamayada bakıyolar heralde
ortalamanın 2,50 yi geçmesi gerekmiyormu
2. dönem notlarına bakılıyor. yanlış hatırlamıyorsam 2.50'yi geçersen ortalam ile mi ne geçiyordun.
ikisinede bakılıyor genel ortalaman 3,5 üzeri falansa geçersin, Karnende yazar zaten ortalamayla geçti sorumlu geçti vs

(06-01-2012 06:35 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]2. dönem notlarına bakılıyor. yanlış hatırlamıyorsam 2.50'yi geçersen ortalam ile mi ne geçiyordun.
Ortalaman Düz Liselerde 2.5 , Anadolu Liselerinde 3.0 , Fen Liselerinde 3.5 ise ortalamayla geçersin.
(06-01-2012 06:29 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]ilk dönem notun ne olursa olsun 2. dönem 1se kalıyosun diye biliyorum.Ortalamayada bakıyolar heralde
o dil anlatım için geçerli olan bişi diye biliyorum birde ağırlıklı not ortalamasına bakıyolar 2.50 yi geçerse dil anlatım hariç istediğin kadar zayıfın olsun geçersin
(06-01-2012 06:29 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]ilk dönem notun ne olursa olsun 2. dönem 1se kalıyosun diye biliyorum.Ortalamayada bakıyolar heralde
doğru 2 dönem ortalamanla geçiyosun 2,50 den fazla olmak zorunda
anadolu lisesiyse 3 olcak ortalaman