Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Benim 58 LeveLlik Hesabım Sucsuz yere ban yedi ve açmaya çalışıyorum bunların açmaya niyeti yok yardım edende yok. Lütfen Oyuna Bir daha Girmeyecek bırakacak biri bana hesabını birakabilirmi item olsun yeter şifreyi değiştirmek umrumda değil sadece girip zevk almak için. yani bir bakım ortak. Lütfen Bırakanlar Dikkate alırlarsa sevinirim.
Benimkide sucsuz yere bannlandı.Yeni char acıp basladım sende öyle yap bence.
Benim Amacım Kasılmak Deil Onca Emeğim vardı o hesapta onlar 4 yıllık emeği saymadılar bende niye emeğimi vereyimki artık biri ortak yaparsa beni onunkini eğlencesine oynarım.
Kas derse kasarım
Eğlen derse eğlencesine oynarım bu kadar.
(06-01-2012 05:19 PM)ƒєαяℓєѕѕℓσя∂мєят Yazılan: [ -> ]Benim Amacım Kasılmak Deil Onca Emeğim vardı o hesapta onlar 4 yıllık emeği saymadılar bende niye emeğimi vereyimki artık biri ortak yaparsa beni onunkini eğlencesine oynarım.
Kas derse kasarım

Birinin vercegini sanmam ama suan bende yeni charımla eglencesine oynuyorum , bannlanan charım umrumda degildi son aylarda arada giriyodum
eglencesine üzüldügüm sey param oldu 90TL'den fazla vermistik arkadaslarla.
(06-01-2012 05:24 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(06-01-2012 05:19 PM)ƒєαяℓєѕѕℓσя∂мєят Yazılan: [ -> ]Benim Amacım Kasılmak Deil Onca Emeğim vardı o hesapta onlar 4 yıllık emeği saymadılar bende niye emeğimi vereyimki artık biri ortak yaparsa beni onunkini eğlencesine oynarım.
Kas derse kasarım

Birinin vercegini sanmam ama suan bende yeni charımla eglencesine oynuyorum , bannlanan charım umrumda degildi son aylarda arada giriyodum
eglencesine üzüldügüm sey param oldu 90TL'den fazla vermistik arkadaslarla.

Smile ne kadar az ben +500 lıra vermıstım Sad
Yeni çar açarsan Engineer clasına P90 Retail Medic Klasına Medickit2 Heavy klasına MP5K retail geliyor yanındada 100 k DOST
(06-01-2012 05:29 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Yeni çar açarsan Engineer clasına P90 Retail Medic Klasına Medickit2 Heavy klasına MP5K retail geliyor yanındada 100 k DOST

Açtım Vermedi
Aynen her yeni çara verilmiyor onlar.
Allah Aşkına Oyunu Bırakanlar Niye Vermiyorsunuz Allah Aşkına Ya Sad
fearleswarrior biliyoruz senin charını nasıl kastığını ( hack ) =) Hiç kasma kendini =)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler