Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hagi,, Alex,,
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hagi Mi Alex mi Gerçekten kıyaslamaya bile Güldüm Diyebilirim...
Fenerliler Web'te Alex'in attıgı gol Sayısı Ve Hagi'nin Attıgı Gol sayısını kıyaslıyor Eger futbol Gol Sayılarla kıyaslanırsa.. Smile

Alex te iyi oyuncudur kimse bir şey diyemez ama Hagi ile kıyaslanamaz.Hagi'nin oynadığı takımlarla Alex'in oynadığı takımlar 1 değildir.
İşte onu demeye calısıyorum bende tAmm Alex kral oyuncu iyi ama Hagi ile kıyaslanmaz
(06-01-2012 04:07 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]İşte onu demeye calısıyorum bende tAmm Alex kral oyuncu iyi ama Hagi ile kıyaslanmaz

Aynen.Ama kıyaslıyanlar çıkıyor yinede Face de görüyorum ve sadece gülüyorum onlara
futbol attığı gol değilse oynadığı takımda değildir o zaman? futbolda önemli olan skora etki etmek değil mi?
hahahaha sizin için futbol eğer skora etki etmek değilse ne?
(06-01-2012 04:15 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]futbol attığı gol değilse oynadığı takımda değildir o zaman? futbolda önemli olan skora etki etmek değil mi?

Alex Avrupa kupalarında cok boy gosteremiyor.. Önemli olan'da avrupa Kupaları+sana sunu soyluyorum alex kosan bi futbolcu değil uzaktan sutları iyi Alex'i Gercekten Cok büyütüyorsunuz
Alex mi, Hagi mi?
Alex mi, Lincon mu?
Alex mi, Delgado mu?
Alex mi, Rocardinho mu?
.
.
.

Alex sabit, diğerleri değişken...

Hagi daha mı büyük futbolcuydu?
Belki.

Ancak Alex çok daha büyük bir insan.
Kendi taraftarına "hırsız" diyebilecek kadar zavallı değil.

Not: Hagi'nin telefonu cebinden çıktı. Big Grin

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
alexi çok büyütüyoruz evet, evet avrupada boy gösteremiyor en azından bizim kaptanımız takımını yarım bırakmıyor kırmızı kart görmüyor Smile o kayserililere hiç hırsız demedi çünkü o adam onu bu yüzden seviyoruz biz Wink
(06-01-2012 04:25 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]alexi çok büyütüyoruz evet, evet avrupada boy gösteremiyor en azından bizim kaptanımız takımını yarım bırakmıyor kırmızı kart görmüyor Smile o kayserililere hiç hırsız demedi çünkü o adam onu bu yüzden seviyoruz biz Wink

Kırmızı kartla ne alakası var olayın. Pozisyonu izlemedin heralde.
Not: Fenerbahçeliyim
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler