Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock hesap nexon
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
lanet olsun bu nexona AngryAngryAngry [img]C:\Program Files\WarRock\Screenshot\düzenle.jpg[/img] gordugunuz gibi 22 lwlim su siteden bazı isler yapmam gerekti cara girdim yeni nick yazmamı istedi 0rk0s34 yaptım bakın bole carım klan gitti silahlar gitti dinarda gitti AngryAngryAngry

[Resim: screenshot_041.jpg?noCache=1338554929]

[Resim: screenshot_042.jpg?noCache=1338554625]

[Resim: screenshot_043.jpg?noCache=1338554697]

[Resim: screenshot_044.jpg?noCache=1338554711]

[Resim: screenshot_045.jpg?noCache=1338554719]

[Resim: screenshot_046.jpg?noCache=1338554733]

[Resim: screenshot_047.jpg?noCache=1338554746]
lanet olsun bu nexona allah belalarını versin AngryAngryAngry
Konu açmadan önce foruma bir bakın bunun bir çözümü var.
Resimleri upla Big Grin bilgisayardan kopyalamış ya Big Grin
(06-01-2012 03:12 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Resimleri upla Big Grin bilgisayardan kopyalamış ya Big Grin

Çaktırma Smile
resimleri uploadlayıp koyarsan bizde görebiliriz Wink
Alıntı:[img]C:\Program Files\WarRock\Screenshot\düzenle.jpg[/img]

Şu sıcakta güldürdün birader, sajhskhks
Önemli konular üzerinde zaten GamersFirst'deki nickinizi yazın diye bas bas bağırdık. Yeni nick yazarsan tabi sıfırlanır çünkü databaseye sen yeni bir sütun oluşturuyorsun. GamersFirst'teki nickini yazsaydın, GamersFirst databasesinden transfer edilen sütununu kullanacaktın.
Ve resimleri postimage.org sitesinden upload edip, oradaki linki yazmalısın. Geçmiş olsun.
Oyun açılmıyor diye tekrar yüklüyordum sinir olmuştum güldürdün beni ya Big Grin
Neyin tribindesin dostum Big Grin Çözüm yolu bulmaya çalışın. Sil-yükle yaparsanız sorunlarda fikir üretemezsiniz ve daha sonraki durumlarda sil-yükle bile işe yaramayacaktır.
arkadaş ben yine 0rk0x34 nickimi yazmayı denedim olmadı lanet olsun yaaa
allah belalarını versinAngryAngryAngry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler