Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilmediğim Terimler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler saçma soru ama oyundaki bazı terimleri bilmiyom cevaplarını yazarsanız memnun olurum.

Tv vermek : ?
Retail:?
Retail; 8.slot'a gelen kalıcı/süresiz eşyalardır.

TeamViewer'ı ise hiç karıştırma şekerim, o kadar da gerekli değil.Ha, yine de anlamını öğrenmek istiyorum dersen; TeamViewer bilgisayarını başkasının kontrol etmesini sağlayan aracı bi' programdır.Güya bilgisayarlarda hack araması yapma amacıyla kullanılır, genelde.
(06-01-2012 12:58 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Retail; 8.slot'a gelen kalıcı/süresiz eşyalardır.

TeamViewer'ı ise hiç karıştırma şekerim, o kadar da gerekli değil.Ha, yine de anlamını öğrenmek istiyorum dersen; TeamViewer bilgisayarını başkasının kontrol etmesini sağlayan aracı bi' programdır.Güya bilgisayarlarda hack araması yapma amacıyla kullanılır, genelde.

Sağ ol canım
(06-01-2012 01:08 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]
(06-01-2012 12:58 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Retail; 8.slot'a gelen kalıcı/süresiz eşyalardır.

Sağ ol canım

Canın çıksın, hoşt ay0L.
Canım Ayol Demen Komıgıme Gıttı Smile
Teşekkürler Smile
(06-01-2012 01:15 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]
(06-01-2012 01:08 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]

Sağ ol canım

Canın çıksın, hoşt ay0L.

Minik kuşum deme öyle ama :/
Beyler... Cömertom... Bilemiyorum yani adamım Kilitlerim bak suyunu çıkarmayın, sapıkmısınız oloooom Big Grin DOST
(06-01-2012 02:26 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Beyler... Cömertom... Bilemiyorum yani adamım Kilitlerim bak suyunu çıkarmayın, sapıkmısınız oloooom Big Grin DOST

Bazen susmak en iyi cevaptır derler ya Sad
(06-01-2012 02:31 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]
(06-01-2012 02:26 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Beyler... Cömertom... Bilemiyorum yani adamım Kilitlerim bak suyunu çıkarmayın, sapıkmısınız oloooom Big Grin DOST

Bazen susmak en iyi cevaptır derler ya Sad

O zaman cevap vermenin vakti geldi derim Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler