Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pes 2012 Amatör Gollerim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
hamitle attığın gol güzelmiş. bende bi ara ps3 cafede kornerden gol atmıştım arkadaşa hala etkisindeyim Smile
Vay be, Barselona'ya ne zaman geldi Cristiano Ronaldo
(06-01-2012 02:48 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]PES 2012 NİN KALECİSİ FİFA 12 NİN BEGİNNERİNDEKİ KALECİDEN BİLE DAHA KÖTÜ Big Grin

Evet haklısın Smile Hesapta bu PRO Evolution Soccer Big Grin

(06-01-2012 03:39 PM)FreddyKrueger Yazılan: [ -> ]Vay be, Barselona'ya ne zaman geldi Cristiano Ronaldo

Evet Freddy arkadaşımız kazandı.Kimse farketmedi Barça ile attığım golde atan Cristiano Ronaldo'ydu Smile

Açıklamasına gelirsek Master League diye bir mod var teknik direktörlük yani.Maçları yönetip oynayabiliyoruz istersek izleyebiliyoruz.Ve takımı biz yönetip transfer yapabiliyoruz.Hazır Freddy kardeşimiz söylemişken Barcelona ilk 11'im şöyle :

Neymar
Messi
C.Ronaldo
Stoch
Yobo
Puyol
A.Sanchez
... Kalanıda klasik kadrosu zaten Smile

Başka Master League'de de FenerBahçe'ye Neymar'ı aldım maç başına 5 gol atıyor Tongue

Ve eminist birşey sorucam orta açıp kafaylamı attın yoksa doğrudan falsoyla vurup cornerden kaleyemi girdi ?
Özellikle Hamit'in golü güzeldi ama professionalde oynamaya başla amatörde adamlar topu ayağından alamıyor git kaleciyle gol at o kadar basit.Bi de Chigrat,Rane,Shimizu,Jack Wilshere,Bale gibi genç topçuları almalısın.Benim takımım Tottenham ilk 11:Courtois-Bale-Chigrat-Hummels-K.Walker-Lennon-Modric-Huddlestone-Neymar-Shimizu-Pato Özellikle Neymar çok iyi Chigrat 102 ile başlıyor şuan 107 Lennon 102 de Professionalde çok rahat oynuyorum
Cidden amatörmüş Big Grin
Bende brezilya ligi yok oyüzden BAL da neymarı alamıyorum Sad
pes12 yi şahsen sevmiyorum ilk maçımdan sonra anında sildim çok yapmacık bişi olmuştu
(06-01-2012 04:47 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Cidden amatörmüş Big Grin
Bende brezilya ligi yok oyüzden BAL da neymarı alamıyorum Sad

Evet bendede yok.
PES 'te Hangi Lig Varki Doğru Dürüst Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin FOREVER FIFA
FİFA yarı-proda attığım gölleri bir görsen Smile kaydettim ama nasıl koyacam onu bilmiyorum yani fifa benim için kaydetti belgelerimde var ama açılmıyor codec hatası veriyor
doğrudan kalye girdi falso
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler