Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Taşınma ile ilgili tuhaf bir sorun yardım..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle merhaba ,

Ben normal bir şekilde transferi yaptım ama ben oyuna girerken nick sordu heralde değiştirmek lazım dedim yazdığım nick sercanipek oyun gamerfrist te iken char da premium ve 90 günlük çeşitli itemlerim vardı şimdi oyuna girdim 1 lwl bom boş bir char bu nasıl oluyor bilen arkadaşlar yardım edin lütfen
Çoğu kişide var o benim arkadaşada oldu düzeltemedik
forumda dediler nexon a gecmeden item ve yüzde ssleri alın diye
ben ss ms almadım masallah oyun süper lag yok bişi yok
ya bu manuel update in linkini bidaha verirmisiniz
Böyle bir sorun varsa eğer en kısa zamanda düzeltirler.Ama eğer arkadaşımızın dediği gibi forumda böyle birşey söylenmişse ss almadan hesabın itemleri gelmeyebilir.
banada çıktı eski nickin aynısı yazdım Allahtan bir şey olmadı
Gamerfristten item level vb seylere bakabiliyorum ordan ss alırım itemler le pre gelse yeter zaten Smile
sen charı dogru aktaramamısın heralde ondan kaynaklıdır geri verceklerini pek sanmıyorum
(06-01-2012 12:47 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]sen charı dogru aktaramamısın heralde ondan kaynaklıdır geri verceklerini pek sanmıyorum

Doğru aktarma nedir ki warrock ' ın kendi sitesinde opt in mi ne birşey vardi izin verdim taşınmayı başarılı bir şekilde onayladınız demişti ?
Referans Adresler