Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bune ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Abi daha yeni oyun değişti herşey değişti daha demin mariende uçan birini gördüm Allah rızası için bu nedir böyle ya bıktım artık ya ss alıcaktım akrşı taraftaydı denk getiremedim nedir bu hacklerden çektiğimizde bir çözüm yokmu buna ya
Eşeğe altın semer vursan, ...
böyle olacagı belliydi
yok artık Sad
daha güvenlik acısından hiç bir degişiklik olmadıgı için cok normal zamanla hackın kalkıcagına ınanıyorum
hackın kalkacağına mı inanıyorsun nexonun kendi oyunu olan combat armsa girip bi bakar mısn hack dolu.
(05-31-2012 11:36 PM)JimmyPompa Yazılan: [ -> ]hackın kalkacağına mı inanıyorsun nexonun kendi oyunu olan combat armsa girip bi bakar mısn hack dolu.

nexon bir diger oyunu olan kore warrocka gir bak ondanda 0 hackWink
Çünkü orada sırf koreliler ve herkes kimlik numarasını, kişisel bilgilerini ortaya koymak zorunda onu oynamak için.
(05-31-2012 11:57 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Çünkü orada sırf koreliler ve herkes kimlik numarasını, kişisel bilgilerini ortaya koymak zorunda onu oynamak için.

ondan değil plug var launcer ile girersen direk oyuna giriş yapamıyorsun plug ile girmek zorundasın ve hileler injekte olamıyor pluga game manager ile daha çok hackerlerle boğuşuruz.
(06-01-2012 03:51 AM)GBT Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 11:57 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Çünkü orada sırf koreliler ve herkes kimlik numarasını, kişisel bilgilerini ortaya koymak zorunda onu oynamak için.

ondan değil plug var launcer ile girersen direk oyuna giriş yapamıyorsun plug ile girmek zorundasın ve hileler injekte olamıyor pluga game manager ile daha çok hackerlerle boğuşuruz.

Farketmez sen her yerde açarsın hack Başaran kardeş...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler