Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun marketi [İNCELEME]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
en.warrock.nexoneu.com/Shop/
Oyundu, hesap sorunlarıydı derken çoğumuz marketteki silahları, fiyatlara bakmayı unuttuk Smile
Sitenin teması gayet güzel eski siteye oranla. Aynı şeyi fiyatlar içinde diyebilecek miyiz bunun yorumunu siz yapın Smile
-
Markete ilk girdiğimizde
eng. sınıfı ve silahları geliyor. Genel itibariyle 1. 2. 4. 6. sloth silahlar (bıçaklar, tabancalar, bombalar, mayınlar vs.) standart 750 cashe satılıyor. Gözümüze çarpan yeni bir silah yok Smile Ana silahımızı koyacağımız can damarımız 3. sloth silahlarının herhangi bir standardı yok. 1200 cashten 6300 cashe kadar silah fiyatları değişmekte. Kısacası iyi silah iyi para Smile
-
Bir kaç silahın fiyatları:
mp7a1 - 6300 cash
aps - 4800 cash
m60 - cash
k1 - 1900 cash
tmp9 - 1400 cash
g36c-d - 1900 cash
desert eagle - 850 cash
m4super90 - 3800 cash
aı-aw - 3800 cash
psg-1 - 3800 cash
Size kötü bir haber famas oyunda olduğu gibi sitedede satışta değil Smile
Px itemleri itemleri:
double up - 5800 cash
%30 exp up 2800 cash
%20 ex up - mevcut değil.
sp up 5 - 750 cash
sp up 10 - 1900 cash
kd reset - 7800 cash
.
Fiyatlar ortalama gibi görünüyor abartılacak bişey yok gibi. Faması illaki getireceklerdir diye düşünüyorum, ama oyuna gelir mi bilinmez.
Nexon temiz iş çıkarırsa oyundan zevk alacağımızı hepimiz garanti edebiliriz.
Sağlıcakla kalın, iyi oyunlar iyi forumlar. Smile
o famasın olmaması retaili olmayan oyuncular için kötü
(05-31-2012 10:34 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]o famasın olmaması retaili olmayan oyuncular için kötü

Katılıyorum bir çoğu retail alsaydım keşke diyecek.
aslında fiyatları normalden biraz yüksek tutmaları hem iyi hem kötü olmuş. iyi yanı g1 in yaptığı gibi silah dağıtmıyolar önüne gelen adam famas la mp7a1 le çıkmıyor kötü yani çok para harcıyacaz gibi gözüküyor.
Bence iyi.
Famas retailli char satılır
Fiyat 700tl asdlaskd Big Grin
yuhh ! Angry harcayacağımız parayı iki katına çıkarıyorlar. Hackde varken oyun iyice oynanmaz oldu.
Referans Adresler