Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arkadaşlar yeter lütfen
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar 15'i geçik konu açıldı bununla ilgili ve bazı kişiler ardı ardına açıyor ben bile bıktım ki çok sabırlı bir insanımdır onun için bildiklerimi özet geçicem.Başlıyorum:

WarRock bundan sonra G1 de değil arkadaşlar yani G1 le bir alakası kalmadı oyun bundan sonra Nexon'a ait.Şuanda oyunda sorun olmasının sebebi WarRock'un Nexon'a geçiş yaptığı için yapılan çalışmalardır arkadaşlar.Ve Nexon'da açılana kadar G1'den WarRock'a giren arkadaşlar bir sayfayla karşılaşıcak.Bunu da açıklayabilirim bunun amacı G1'den ayrılan WarRock'un Nexon'a geçişte hesabınızı kaybetmemeniz için.Yani o formu ve yazıları onaylarsanız hesabınız itemleri,leveli ve herşeyiyle Nexon'a geçişte kalıyor.Kabul etmezseniz hesabınız tamamen siliniyor.

Önemli NOT ! : Formu kabul etsenizde G1 credileriniz Nexon'da geçmiyor.Yani Nexon'a tam geçiş yapılana kadar g1 kredinizi harcamalısınız...

Başka sorusu/sorunu olanlar lütfen yeni konu açmasın ve bana veya admin/moderatörlerimize Ö.M ile ulaşsın !

Saygılar beyfendi
Referans Adresler