Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yardımcı olabilir misiniz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Alttaki resime bakıp anlayabilir misiniz ? Resimini koydum bi yardımcı olun lütfen ...

[Resim: di-8MYX.jpg]
İki kere konu açtığın için fena kızacaklar keşke bekleseydin Big Grin
(05-31-2012 09:24 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]İki kere konu açtığın için fena kızacaklar keşke bekleseydin Big Grin

Bencede... Smile
1. si ard arda konu açma.
2. si ordaki herşeyi kabul et eğer etmezsen hesabın gider itemleriyle leveliyle herşeyiyle.Oyun Nexon şirketine geçtiği için onay formu.Kabul etmezsen hesabın silinir kabul edersen g1 hariç premium item ve leveliyle aynen taşınır.
(05-31-2012 09:24 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]İki kere konu açtığın için fena kızacaklar keşke bekleseydin Big Grin

1. de resim koyamamıştım bunda koydum bi cevap verin acelem var arkadaşlar...
link accoount yap
Nexon a üyeliğin varsa link account tıkla yoksa create account a tıkla
(05-31-2012 09:37 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Nexon a üyeliğin varsa link account tıkla yoksa create account a tıkla

Link account yapıyorum gamerfirst e kayırlı ıd şifre yazıyorum hata veriyor bende creat account a tıkladım yeni üyelik aldım benim itemler + lwl aktarılacak mı ? Bir sorun olur mu ?
(05-31-2012 09:40 PM)mahmut100 Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 09:37 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Nexon a üyeliğin varsa link account tıkla yoksa create account a tıkla

Link account yapıyorum gamerfirst e kayırlı ıd şifre yazıyorum hata veriyor bende creat account a tıkladım yeni üyelik aldım benim itemler + lwl aktarılacak mı ? Bir sorun olur mu ?
G1 kredilerin hariç her şeyin aktarılacak.
(05-31-2012 09:41 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 09:40 PM)mahmut100 Yazılan: [ -> ]

G1 kredilerin hariç her şeyin aktarılacak.

Şu anda ben oyuna giremiyorum bazı arkadaşlar yama falan indir dediler onu nerden indirebilirim yada bi Link verebilir misiniz ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler