Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nexon ticket ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar gamefirst hesabı ile nexon hesabını birleştirdim ama şöyle bi durum oldu hani birleştirince welcome falan yazıyo bende onu goruunce ne diyo lan bu dedım kapadım.zaten sallamasyon bişeyler yapmıştım nexon hesabını. sonra yeniden hesap aldım. ama gamefirst teki account o sallamasyon yaptgımla birleşti.bende o sallamasyon yaptıgım nexon hesabındaki hiçbişeyi hatırlamıyorum.sadece email i hatırlıyorum ama nexon dan da mesaj gelmemiş üye oldunuz şifreniz bu diye. bende şifremi unuttuma tıklıyorum id email dogum tarihi soruyo bende attım tabi dogum tarihini falan kısacası bu şifreyi ticket atıp isteyebilirmiyim emaile yollasalar direk ? yaparlarmı böyle bi güzellik 29 level char gidicek yoksa 90 günlük silahlar gold premium falan SadSad
Bravo diyorum, siteye tekrar üye ol ve girişin üstünde my profile'dan Support Sekmesine tıkla ve oradan problemini işaretleyip ticket at.
UNUT O CHARI ARTİST
Başka bir firmaya geçiş yapıyorsun kayıt olurken daha ciddi bir şekilde dikkatli olarak yapman gerekiyordu.
biliyorum benim aptallığım. ticket attım umarım işte yarar.
Referans Adresler