Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: bıktım artık !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
hesabı aktarma işlemini yapıyorum. gamersfirst id şifremi giriyorum. not valid member diyor.

eski warrock sitesine giriyorum. geçişi onayladığıma emin olıyım dedim. onaylamışım. fakat hesabımı bulamıyor.

nexondan ümitliyiz derken , gamersfirsti arar olduk.
gelen gideni aratırmış.
gamersfirst her ne kadar haksızlık yapsada bize karşı , hiç olmazsa adam gibi oyun oynatıyordu. lag sorunu nexonda da var. daha cephaneliğe giremiyoruz oyundan atıyor. fiyatlar zaten pahalı. famas mp7a1 yok . premium yok. ne zevki kaldı ki bu oyunun ?
Oyuna Nexon IDsi ve şifresi ile gireceksin.
Asıl warrock şimdi başlıyor.
oyundan atıyor be yok kullanıcı yenılerken oyundan attı yok aktarma işlemi gerceklesmedı gerceklesmedıyse nasıl oyuna gırıyor bu char onu anlamadım sacma sapan bıse var ortada
(05-31-2012 06:46 PM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]hesabı aktarma işlemini yapıyorum. gamersfirst id şifremi giriyorum. not valid member diyor.

eski warrock sitesine giriyorum. geçişi onayladığıma emin olıyım dedim. onaylamışım. fakat hesabımı bulamıyor.

gelen gideni aratırmış.
gamersfirst her ne kadar haksızlık yapsada bize karşı , hiç olmazsa adam gibi oyun oynatıyordu. lag sorunu nexonda da var. daha cephaneliğe giremiyoruz oyundan atıyor. fiyatlar zaten pahalı. famas mp7a1 yok . premium yok. ne zevki kaldı ki bu oyunun ?

oyun hiç olmadığı kadar hızlı ve lag 0 cephanelik sorunununda çözümü var wr nin sitesinde sol üstte play veya oyna yazar oyuna zaten ordan girin denmişti önceden
Ayrıca 4-5 defa dene. Bende de kullanıcı bilgilerini bulumadı vb. şeyler yazıyor ancak 4-5 defa denedikten sonra oyuna giriyor.
(05-31-2012 07:06 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Ayrıca 4-5 defa dene. Bende de kullanıcı bilgilerini bulumadı vb. şeyler yazıyor ancak 4-5 defa denedikten sonra oyuna giriyor.

her oyunun ortasındada atılmazki arkadas kill yapıyoruz oyundan atıyor sacma sapan bıse ya
ben karakterimi zaten aktaramadım ve aktaramadığımdan oyunu bırakıyorum zaten oyunda iyce dibe gitmis. kalanlara basarilar...
Beyler lag 0 mı şimdi? indiririm ben bunu arkadaş.
(05-31-2012 06:46 PM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]hesabı aktarma işlemini yapıyorum. gamersfirst id şifremi giriyorum. not valid member diyor.

gelen gideni aratırmış.

AYNI SORUNU YAŞIYORUM. Lütfen şuna cevap verin. konuyu sapıtmayın!!!!!
Referans Adresler