Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Manual Patcher Dosyası İndirme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar,

Ekteki dosyayı zip'in içerisinden çıkarıp, WarRock'un yüklü olduğu dosyanın içerisine yükleyin ve sonra sağ tıklayıp " Yönetici Olarak Çalıştır " seçeneğini tıklayın.

Karşınıza gelen ekrana evet deyin, ve işlem bittikten sonra " Complete " butonuna basın.

Oyun gerekli güncelleştirmeleri yükleyecektir ve " Game Start " butonu karşınıza gelecektir.

Dosya İndirme Link'i : " http://warrocktr.com/WarRock/WRManualPatcher.zip "
Zip şifresi : warrocktr

Eğer ki bu olmuyorsa,

Aşağıda yer alan zip dosyasının içindeki iki dosyayı çıkarıp WarRock dizininize ekleyin. Güncellemeler yapılıp, oyuna girebileceksiniz.

Dosya İndirme Link'i : " http://warrocktr.com/WarRock/WarrockUpdate.zip "
Zip şifresi : warrocktr
keske oyunu silmeden önce görseydim Sad
Saol Big Grin
Arkadaşlar patch doğru olsa da şu an War Rock Serverları kapalı, yoğunluktan ötürü çöküş yaşadı. Onun için sabırlı olun ve zip de hata var bozuk v.b yazılar yazmayın.
Teşekkürler 1 dk. da bitti Smile
[Resim: 601581_2862810948377_457512420_n.jpg]

Verdiğin patch dan sonra Bu sekil oldu yani suanlık problem yok teşkkrler
çok teşekkür ederim fakat oyuna girip normal ID PW tıklayıp enter dedikten sonra password does not match diyor buda genel bir sorunmu?
Eğer hesabını eşleştirmediysen karşılaştığın sorun normaldir.
Hesabını nexon'a geçirmen gerekiyor.
(05-31-2012 05:52 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Eğer hesabını eşleştirmediysen karşılaştığın sorun normaldir.
Hesabını nexon'a geçirmen gerekiyor.

bir yanlışlık olacak o resimli anlatımı olduğu gibi yaptım eşletirdim warrock web sitesine gidiniz dedi onada tamam dedim sonuna kadar o resimli anlatımlı warrock hesap birleştirmeyi uyguladım ama ona rağmen bu sorunla karşılaştım neyse birazcık ta ben uğraşayım
Nexon id ve pass'inle girmeyi dene.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler