Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Already transferred member
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Siteyi açıp yapmaya denemiştim olmamıştı tekrar girmeye çalışıyorum ve ;

Already transferred member

Hatası verip çara girmiyor googleden çevirdiğim kadarı ile Zaten transfer üyesi diyor. Transfer işlemi gerçekleşmiş mi oluyor ?
gerçekleşmiş
bendede ayni şeyi söylüyor ama oyuna girmiyor Sad
İşlem tamamlanmış. Oyuna giriş yapabilirsin, fakat girişte hata alırsan tekrar tekrar giriş yapmayı dene. Server yoğunluğundan sunucu ile bağlantı kuramayıp giriş yapmıyor bazen.
(05-31-2012 05:27 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İşlem tamamlanmış. Oyuna giriş yapabilirsin, fakat girişte hata alırsan tekrar tekrar giriş yapmayı dene. Server yoğunluğundan sunucu ile bağlantı kuramayıp giriş yapmıyor bazen.

Çara girerken oyunda hata alıyorum nexona geçiş yapmadınız diye. Tamam diyorum siteye yönlendiriyor yine aynı hatayı alıyorum
bendede aynısı
ya arkdaşlar bendede aynısı veriyor bu ne iştir ya bizim çarları başkasımı geçiş yaptı
bendede bu sorun var ne oyuna giriyor ne transfer yapılıyor allready transfered member diyor nasıl cözücez ?
Ben blackshot oynuyorum ve çok seviyorum adım sercann59 rütbem binbaşı hem blackshot çocuk oyunuda deil gerçekten süper bir oyunoynarsan anlarsın rütbemin binbaşı olduğuna inanmazsanız blackshot forumundan bakabilirsiniz
(10-02-2013 05:16 PM)Rainn Yazılan: [ -> ]Ben blackshot oynuyorum ve çok seviyorum adım sercann59 rütbem binbaşı hem blackshot çocuk oyunuda deil gerçekten süper bir oyunoynarsan anlarsın rütbemin binbaşı olduğuna inanmazsanız blackshot forumundan bakabilirsiniz

oldu o zaman
Referans Adresler