Arkadaşlar emin olun her türlü araştırmayı yaptım öncelikle 1 numaralı sorunum şu birisi nexon için hesap taşımayı resimli bir şekilde anlatmış fakat oyunun resmi sitesi yani tr.warrock.nexoneu.com açılmamaktadır bu yüzden hesap aktarımını yapamıyorum. 2. si patch mi indirmek gerekiyor diyorlar normal oyuna girince hala ilk aşamada cannot find version hatası alıyorum eğer birşey indirmek gerekiyorsa nerden indirecem linkini verebilirmisiniz? 3. sü oyuna giren biri varsa facebook tan new server open diyordu yani server lar değiştimi veya bütün serverlar açıldımı? bu sorularıma cevap veren kişiye sonuna kadar minnettar kalacağımdan ve +rap e boğacağımdan emin olsun. Teşekkürler
Site şu an için yoğunluktan çöktü.
Server yoğunluktan çöktü
Serverlar eskisi gibi4 server görüyoruz Türkiye oyuncuları olarak.
(05-31-2012 05:17 PM)wrnexon Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar emin olun her türlü araştırmayı yaptım öncelikle 1 numaralı sorunum şu birisi nexon için hesap taşımayı resimli bir şekilde anlatmış fakat oyunun resmi sitesi yani tr.warrock.nexoneu.com açılmamaktadır bu yüzden hesap aktarımını yapamıyorum. 2. si patch mi indirmek gerekiyor diyorlar normal oyuna girince hala ilk aşamada cannot find version hatası alıyorum eğer birşey indirmek gerekiyorsa nerden indirecem linkini verebilirmisiniz? 3. sü oyuna giren biri varsa facebook tan new server open diyordu yani server lar değiştimi veya bütün serverlar açıldımı? bu sorularıma cevap veren kişiye sonuna kadar minnettar kalacağımdan ve +rap e boğacağımdan emin olsun. Teşekkürler
şu anda pek bişey yapma imkanın yok biraz bekle sitelerde sorun var sorun en kısa zamanda çözülecektir dendi kronos tarafından patch olayınıda doğru biliyosun bi patch indirmen gerekiyor sitesinden ama site kapalı işte
(05-31-2012 05:19 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Site şu an için yoğunluktan çöktü.
Server yoğunluktan çöktü
peki sen nasıl patch indirmeden girdin oyuna oyundayım diye mesajını gördüm?
site çökmeden önce şahsen indirmeyi başardım

pacth indirsende aynı acılmıyor hata alıyosun oyun acılmıyor
Bende patch indirmedim clienti indirdim sadece
Oyuna ilk giren ben oldum, el çabukluğu , internet hızı

Biraz geç gördüğünüz için yoğunluğa denk geldiniz.
(05-31-2012 05:22 PM)wrnexon Yazılan: [ -> ] (05-31-2012 05:19 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Site şu an için yoğunluktan çöktü.
Server yoğunluktan çöktü
peki sen nasıl patch indirmeden girdin oyuna oyundayım diye mesajını gördüm?
Kimse patch falan indirmedi ki.
oyuna girerken password does not match diyor böle bir hata alan var mı ?