warrock ın sitesine girerken bağlantı zaman aşımına uğradı diyor yeni açtım bilgisayarı chrome,mozilla da denedim ama aynı ikisindede yoğunluktan dolayı mıdır sizde giriyor mu?
Nexon nexon diyordunuz alın ne oldu
Ben oyunu pcme ilk defa indirdim ama çift tıklayınca siteye yönlendiriyo ama site açılmıyor
(05-31-2012 05:06 PM)kelleci456 Yazılan: [ -> ]Nexon nexon diyordunuz alın ne oldu
Sus bi ya sus cidden sus yani. Her şeye mızmızlanıyorsunuz, yok niye açılmıyor, 10 dk dediler 1 saat oldu yok şu bu, azıcık sabırlı olun, katlanabilir bi insanlığınız olsun. Bıdı bıdı yapanların hepsi tarafımca uyarı puanı alacak.
şimdide runtime error diyor ama acelesi yok akşam denicem birde
Yahu heyecandan her olayda konu açıyorsunuz

Bir sürü güncel konu var zaten onların altına yazsanız da olur.
Site evet kapalı şu an çünkü yoğunluktan ötürü çöküş var. sitenin olduğu sunucuya reset atarlar olur biter azcık sabredin

We are aware of the current Situation of our Webservice, and already working on it.
Please be patient, the Issues will be solved soon.
Best Regards
[GM]Kronos
Biz bizim Webservice mevcut durumun farkında ve o zaten çalışıyor.
Lütfen sabırlı olun, sorunları yakında çözülecek.
(05-31-2012 05:07 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ] (05-31-2012 05:06 PM)kelleci456 Yazılan: [ -> ]Nexon nexon diyordunuz alın ne oldu
Sus bi ya sus cidden sus yani. Her şeye mızmızlanıyorsunuz, yok niye açılmıyor, 10 dk dediler 1 saat oldu yok şu bu, azıcık sabırlı olun, katlanabilir bi insanlığınız olsun. Bıdı bıdı yapanların hepsi tarafımca uyarı puanı alacak.
Çocuk oldukları için kanları kaynıyor yerlerinde duramıyorlar bırak mızmızlansınlar.
warrockcular nexonu çökertti

)))))))