Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesabım aktarılmıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Warrock'a giriyorum id pw girdikten sonra bu hatayı veriyor
[Resim: thumb-259176.jpg][/URL]
sonra Nexon'un sitesine giriyorum böyle diyor
[Resim: thumb-259189.jpg][/URL]
resimler minnacık
postimage.org sitesinde upload yapıp 1. linki buraya koyun
Alın size Nexon işte daha gelir gelmez sorun Sad
(05-31-2012 04:56 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Alın size Nexon işte daha gelir gelmez sorun Sad

Sorun felan yok ortada çoluk çocuk ufacık bişeyi beceremiyor gelip forumlara yakınıyor benım anlamadığım sitede içerik türkçe ve resimli anlatımlar mevcut sorular + cevaplar mevcut neden hala bişeyi beceremiyorlar.
(05-31-2012 04:58 PM)GBT Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 04:56 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Alın size Nexon işte daha gelir gelmez sorun Sad

Sorun felan yok ortada çoluk çocuk ufacık bişeyi beceremiyor gelip forumlara yakınıyor benım anlamadığım sitede içerik türkçe ve resimli anlatımlar mevcut sorular + cevaplar mevcut neden hala bişeyi beceremiyorlar.

sen kaşınıyor musun bana mı öyle geliyor millet yardım istiyorsa senin yaptığın abilik taslamak git oyununu oyna yaptıysan !
Hesap birleştirme işlemini yaptın mı ?
sorun yok kaydımı tamamladım Suan İndiriyorum Olay bu kadar Bbasit Gereksiz iş Yapmayın Bence
(05-31-2012 05:00 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 04:58 PM)GBT Yazılan: [ -> ]

sen kaşınıyor musun bana mı öyle geliyor millet yardım istiyorsa senin yaptığın abilik taslamak git oyununu oyna yaptıysan !

Sakin ol şampiyon adamım Merak etme yaptım ben Wink Lise terkim ama aptal değilim kendi işimi kendim görüyorum , göremeyenler gocunsun.
Aynısını bendede vardı. siteden birleştirme yapacaksın.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler