Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: arkdaslar telefonla pre alma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkdaslar bılgısı olan varmı telefonla pre falna dıyolar dogrıysa yardım edermısınız lutfenn
Öle birşey olcağını zannetmiyorum.Olsa zaten ilk burda duyulurdu.
telefondan internete girersen evet Big Grin
öyle birşey yok
(02-28-2010 04:08 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]telefondan internete girersen evet Big Grin

Aynen ^^
Bazı üçkağıtçılar kontör ile premium satın alın fln diyor inanmayın onlara.
ya ben warrokta sohbette yazarlarken gormusutm ondan sorudm
ben warrockun playspan sitesinde gördüm fakat alamadım kaldırdılar
Banka nın numarasını arıyorsun.
Xxx şube kodlu Xxx kişinin Xxx hesap numarasına şu kadar para yatıracağım diyorsun.En fazla böyle oluyorSmile

TaTy

Telefondan pre alma felan yok. Oyunun lobisinde görüyorsunuz bunu . HAcklerin kandırmacası bu . Kontör kodu veriyorsun onlarda sana 3 ün 1 ni veriyor. Sakın inanmayın. !!!!!
Aslında herkes yok demiş ancak,böyle bir şey var. :)Var ama sadece G1C alınabiliyor. Konuyu açan kişi benimle özel mesaj ile irtibata geçerse,sitenin ismini verebilirim. Smile Benim retail'i aldığım yer. =) Kısaca anlatmak gerekirse;Turkcell kullanıcısı olmanız gerekiyor ve her seferinde en fazla o siteden 'turkcell mobil ödeme' yöntemi ile,800 G1C alabiliyorsunuz. Smile Ve de normal fiyatından epey pahalı oluyor çünkü Turkcell kendisine komisyon alıyor,yapılan her alış-verişte. Smile

Edit; Bir de 'Turkcell Mobil Ödeme' ile almak istediğiniz ürünün belirli bir fiyatı var.Yani,mesela ürün 15 lira ise Mobil Ödeme ile en fazla 10 liralık alış-veriş yapabilme hakkınız varsa,o ürünü alamıyorsunuz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler