Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beklenen an
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Allahnı seven item shoptan ss atsınya
Ve ilk oyun Smile
[Resim: 78t0x.jpg]
already transferred member diyor giriş yapamıyorum. Maylakta kalacağız bana öyle geliyor
(05-31-2012 04:30 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 04:28 PM)GBT Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 04:27 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Şu yapan arkadaşlar onaylamayı nasıl yaptılar bir anlatsalar

nexonun siteden giriş tıkla sonra gamersfirst seçip nexona aktardığın hesabına giriş yap nexon üyeliğin varsa onunla birleştir yoksa nexon üyeliği al adım adım resimli anlatım var warrock.nexoneu.com da nası yapamıyosunuz anlamıyorum içerik türkçe hemde. okuma yazmadamı yok.

Akıllı ınsan 2.aşamada benim üyeliğimi görmüyor create mi yapıcas yoksa diğerini mi onu soruyorum

Varolan hesabın ile birleştir olmuyorsa hesabın aktarılmamış yada onaylamayı unutmuşsun demektir ozaman yeni account oluştur.
(05-31-2012 04:30 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Ve ilk oyun Smile
[Resim: 78t0x.jpg]

item shopta değişiklik varmı ?
onaylamıştım hesabımı
(05-31-2012 04:31 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Yamayı attım Warrock bulunamadı diyor Ss.gifSs.gifSs.gif

aynen bendede bu sorun çıkıyo çözümü yoksa komple indirecem artık.
(05-31-2012 04:08 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Oyundayım Big Grin

launcherde pach kaç mb ? ilki 1.76mb 2.si?
suan oyun yeni acılmasına karsılık hack diyip aglıyanlar var oyunda bu arada oyunda cok bug var Smile
Neresinde bug var ?
6mb.

Cephanelikte değişiklik var ama herşey nexon kredisi gerektiriyor nerdeyse. Famas kalkmış.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler