Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Airsoft silahları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar hiç airsoft silahlarından alan,gören,kullanan varmı ? Şahsen bi' kaç video izledim ve almaya karar verdim.M83 airsoft silahını alacam.
Hiç elinde bulunduran oldumu ?

Alacağım silah video:
video

Fiyat 95 tl.
Kiralık katil olmaya mı karar verdin kanka ? Big GrinBig Grin
o silahlar insanlara zarar vereceğinden satışında yaş sınırı vardır diye düşünüyorum?
(02-28-2010 03:36 PM)kırım_hanlığı Yazılan: [ -> ]o silahlar insanlara zarar vereceğinden satışında yaş sınırı vardır diye düşünüyorum?

+18 yaş sınırı olabilir, fakat bir aile bireyiyle gidip alacaksa rahatlıkla alabilir.
Yaş konusunda no problem Big Grin Dayıma aldırırım oda bana kargo ile gönderir =)

Kullanan yokmu ya hiç ? Big Grin
Alıntı:An Impressive Demo of the Gun's looks and operations... This gun lectrically operates on semi n auto modes.. holds upto 40 rounds of plastic bb

:G
Silaha karsı ilgin çok sanırım Big Grin
(02-28-2010 03:45 PM)ForYouKill Yazılan: [ -> ]
Alıntı:An Impressive Demo of the Gun's looks and operations... This gun lectrically operates on semi n auto modes.. holds upto 40 rounds of plastic bb

:G
Silaha karsı ilgin çok sanırım Big Grin

Sİlahlara merakım var.Hele böyle birşeyin böyle bir fiyata olduğunu görünce delirdim Big Grin
Bi'de desert eagle var.165 dolar.Yurtdışında satılıyor.Bunu alırsam yazada onu alırım =)

Videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=RPkhksq042s
Beyler bu çocukta birşey var, yanına yaklaşmayın vurur. Big Grin
Bende var barett gibi bişey.Antep ten özel yapım gelmişti.Dürbünlü falan kediye atınca delip geçiyor.
Modeli aklımda değil bağ evine gidince bakar yazarımSmile
Barettin fiyatı 900Tl Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler