Beyler bu warrock nexona geçince tekrar indirecek miyiz?Yoksa var olan warrock launchera tıkladığımız zaman patchler yüklenecek mi?
(05-31-2012 11:16 AM)Ozsarh Yazılan: [ -> ]Beyler bu warrock nexona geçince tekrar indirecek miyiz?Yoksa var olan warrock launchera tıkladığımız zaman patchler yüklenecek mi?
patch gelicekmiş
ne zaman gelir bilgisi olan varmı
Siteye linki koymuşlar, sabredin
bugun kesin açılcak degilmi ?
Sabır etmek iyidir iyi

facebook warrock global sayfasından kronos ve bestsin 3 saat önce yaptığı açıklamaya göre : oyun çok dayanıklı sunucular iyi performans gösterdi ve sizleri ağırlamayı bekliyoruz fakat bazı önemli parçalarla uğraşıyoruz bu birkaç saat sürebilir denmiş sunucuları açmaya hazır olduklarındada nxcashleri düzenliceklermiş sanırım.. birde alt konularda okumuştum ayrımcılık yapılıcak diye açıkçası kronos gayet sempatik biri öyle bişi olucağını sanmıyorum inşaallah olmaz da

(05-31-2012 12:21 PM)godsoftears Yazılan: [ -> ]facebook warrock global sayfasından kronos ve bestsin 3 saat önce yaptığı açıklamaya göre : oyun çok dayanıklı sunucular iyi performans gösterdi ve sizleri ağırlamayı bekliyoruz fakat bazı önemli parçalarla uğraşıyoruz bu birkaç saat sürebilir denmiş sunucuları açmaya hazır olduklarındada nxcashleri düzenliceklermiş sanırım.. birde alt konularda okumuştum ayrımcılık yapılıcak diye açıkçası kronos gayet sempatik biri öyle bişi olucağını sanmıyorum inşaallah olmaz da 
aynen sempatik iyi birine benziyor

inşaallah yanıltmaz bizleri

kaçta biter acaba sıkıldım bilgisayar başında oturmaktan